Esitietolomake

Oletko tulossa ensimmäistä kertaa vastaanotollemme? Voit nopeuttaa asiointia täyttämällä esitietolomakkeen jo ennakkoon. Tulosta tästä esitietolomake ja tuo se täytettynä mukanasi ensimmäiselle vastaanottokäynnille. Halutessasi voit täyttää lomakkeen myös vastaanotollamme.

Mukavan palvelun hammashoitoa PlusTerveys Laitilan Hampaassa.

Huolehdithan suusi terveydestä

Suun ja hampaiden terveys vaikuttaa suoraan ihmisen kokonaisterveyteen. Suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin. Jotta tulehdukset havaitaan ja hoito saadaan aloitettua ajoissa, on tärkeää käydä säännöllisesti hammaslääkärillä. Sovittaessa me kutsumme sinut hammastarkastukseen vuosittain. Tärkeä osa suusi terveydenhoitoa on huolellinen hampaiden kotihoito. Voit itse ehkäistä suun alueen sairauksia pesemällä hampaat kahdesti päivässä fluorihammastahnalla, puhdistamalla myös hammasvälit sekä terveellisellä ruokavaliolla. Hymyilykin on mukavampaa, kun hampaat on hyvin hoidetut ja suu on terve.

Ystävällisen palvelun hammashoitola

Jos pelkäät tai jännität hammaslääkärissä käyntiä, et ole pelkosi kanssa yksin, sillä noin puolet aikuisista ja lapsista kärsivät hammashoitopelosta. Ystävälliset hammaslääkärimme pyrkivät tekemään hammashoitokokemuksestasi mahdollisimman miellyttävän, jotta pelkoon ei ole syytä.