Hampaiden muotoa ja pituutta muokkaamalla saadaan hampaiden ulkonäöstä kaunis ja luonnollinen. Lyhyitä tai vinoja hampaita saadaan muotoiltua sopimaan hammasrivistöön muiden hampaiden kanssa ja hammasvälien aukot saadaan piiloon. Hyvin tehty laminaatti näyttää ja tuntuu aidolta hampaalta ja hymysi saa terveemmän ilmeen.

Hammaslaminaatit PlusTerveydessä

Laadukas ja oikein hoidettu hammaslaminaatti kestää vuosikausia, joskus jopa lopun eliniän. Laminaatti on myös hyvä vaihtoehto, jos haluaa erittäin vaaleat hampaat. Hampaita ei enää tarvitse valkaista, sillä laminaatti ei tummu, toisin kuin tavallinen hammas.

Ennen laminaatin kiinnitystä hampaiden ja suun tulee olla terveitä. Suun terveydentila tarkistetaan ja mahdolliset tulehdukset ja muut hoitoa vaativat ongelmat hoidetaan. Hampaiden pintaa saatetaan hioa laminaatin kiinnitystä varten. 

Laminaattien lisäksi suun estetiikan parantamiseen löytyy monenlaisia vaihtoehtoja. Varaa aika esteettisen hoidon ensikäynnille, jossa voit kertoa tarpeistasi hammaslääkärille sekä varmistaa eri hoitovaihtoehtojen sopivuuden sinulle.

Tutustu myös näihin palveluihin

Tarjouksia ja ajankohtaista