Tarjouksia ja ajankohtaista

Hammaslääkärit ja suuhygienistit

PlusTerveyden hammaslääkärin vastaanotolle pääset nopeasti ja helposti ympäri Suomen. Hammaslääkärimme, erikoishammaslääkärimme ja suuhygienistimme vastaanottavat potilaita noin 100 eri toimipisteellämme. Hammaslääkäriasemia meillä on yli 60 paikkakunnalla.

Hammaslääkärimme palvelevat sinua yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Perushammashoidon palveluihimme kuuluvat mm. hammastarkastukset, hampaiden paikkaus, juurihoito ja hampaiden poisto. Osa hammaslääkäreistämme on lisäksi perehtynyt esimerkiksi kalvo-oikomishoitoon, esteettiseen hammashoitoon tai keraamisiin paikkoihin ja hampaiden kruunutuksiin. Erikoishammaslääkärin vastaanotoilla saat apua muun muassa parodontologisiin eli iensairauksien hoitoihin tai oikomishoidon tarpeisiin. Kirurgimme hoitavat muun muassa hampaiden leikkauksellisia poistoja sekä puuttuvien hampaiden korvaamista implanteilla, eli keinojuurilla. Erikoisosaamista meiltä löytyy lisäksi esimerkiksi juurenhoitoon sekä protetiikkaan ja purentafysiologiaan.

Suuhygienistin vastaanotolla voit ylläpitää hampaiden ja ikenien terveyttä säännöllisillä puhdistuskäynneillä. Hammaskivenpoiston lisäksi suuhygienistimme opastavat sinua hampaiden huolelliseen omahoitoon kotona juuri sinulle sopivilla tavoilla. Suuhygienistimme huolehtivat myös suun estetiikasta: sooda- eli jauhepuhdistuksella poistetaan hampaiden pintojen värjäytymiä, hampaiden valkaisulla kirkastetaan hampaan luonnollista väriä ja white spot -hoidolla voidaan häivyttää hampaissa olevia ruskeita tai valkoisia värivirheitä.

PlusTerveydestä löydät hammashoitotarpeisiisi sopivan asiantuntijan.