Hammaskorun kiinnitys on helppoa ja nopeaa

Hammaskoru voidaan kiinnittää mihin tahansa hampaaseen, kunhan hammas on hyvässä kunnossa. Hammas putsataan ensin huolellisesti. Koru kiinnitetään nestemäisellä paikkamateriaalilla hampaan pintaan. Kiinnittäminen on täysin kivutonta eikä hammas vahingoitu. Toimenpide ei vaadi porausta tai muita menetelmiä paikkamateriaalin lisäksi.

Jos koru halutaan poistaa, täytyy se tulla tekemään suuhygienistin vastaanotolla. Itse korua ei kannata yrittää poistaa. Poisto on yhtä vaivatonta ja kivutonta kuin kiinnitys. Poiston jälkeen hampaan pinta hiotaan eikä korusta jää jälkeäkään hampaaseen.

Haluatko kiinnittää tai poistattaa hammaskorun? Ole yhteydessä sopivaan toimipisteeseen ja varaa aika.

Koru voi pysyä paikallaan vuosia

Suuhygienistin ammattimaisesti kiinnittämä koru voi pysyä paikallaan jopa vuosia. Pysyvyys on kuitenkin yksilöllistä ja siihen voi vaikuttaa moni asia. Tärkeää pysyvyyden kannalta on, että valittu koru on hammaskoruksi tarkoitettu. Muut korut voivat olla valmistettu kiinnitykseen epäsopivalla tavalla tai ne ovat muodoltaan huonoja pysymään hampaassa kiinni. Hammaskorun tulee olla hieman kaareva hampaan mukaan, jotta se asettuu tukevasti ja pysyy kunnolla kiinni.

Hammaskoruissa on runsaasti vaihtoehtoja

Hammaskorun voi valita omien mieltymysten mukaan juuri sopivaksi itselleen. Koruja myyvät kultasepänliikkeet sekä hammaslääkäriasemat ja valmistusmateriaaleja ja malleja on tarjolla useita. Koruissa käytettyjä materiaaleja ovat muun muassa kelta- ja valkokulta sekä timantti. Myös edullisempia materiaaleja löytyy. Laadukkaista materiaaleista valmistettuja koruja voi halutessaan käyttää uudestaan, kun ne irtoavat tai ne poistetaan.

 

Tarjouksia ja ajankohtaista