Akuutti tarve hammaslääkärille tai kiireetön tarkastus - Me hoidamme!

PlusTerveyden hammaslääkäriasemat Helsingissä palvelevat kaikissa hammashoidon tarpeissa. Teemme perushammashoitoa ja usean alan erikoishammaslääkärit auttavat esimerkiksi iensairauksien hoidossa tai implantin teettämisessä. Teemme myös esteettistä hammashoitoa; meillä voit suoristaa hammasriviä tai hankkia kirkkaan hymyn hampaiden valkaisulla.

Hammaslääkäripäivystys Helsingissä lauantaisin Kokonaishammashoidon klinikka Fredentin vastaanotolla.

Tarjouksia ja ajankohtaista

Hammaslääkärit Helsinki

Meiltä löytyy toimipisteitä keskeltä Helsinkiä. Helsingin keskustassa on useampi iso yleishammaslääkäri- ja erikoishammaslääkäripalveluita tarjoava toimipiste. Itä-Pasilassa sijaitseva hammaslääkäriasemamme on perehtynyt perushammashoidon lisäksi erityisesti esteettiseen hammashoitoon. 

PlusTerveydessä pääset hammashoitoon myös keskustan ulkopuolella. Meillä on pienempiä, yksilölliseen ja paikalliseen palveluun keskittyneitä hammaslääkärivastaanottoja Töölössä, Kalliossa ja Pukinmäessä.

Helsingin hammaslääkäripalvelumme ovat kattavat ja laadukkaat. Tarjoamme kaikki perushammaslääkäripalvelut, kuten hammastarkastuksen ja hampaiden paikkauksen, sekä suuhygienistipalveluita, esimerkiksi hammaskivenpoistoa ja hampaiden valkaisua. Pääset myös erikoishammaslääkärin vastaanotolle, jos tarvitset esimerkiksi hampaiden oikomishoitoa tai proteettista hoitoa, kuten implantin puuttuvan hampaan tilalle.

Tervetuloa hammaslääkäriin Helsinkiin!