Akuutti tarve tai kiireetön tarkastus - Me hoidamme!

PlusTerveyden hammaslääkäriasemat Helsingissä palvelevat kaikissa hammashoidon tarpeissa. Teemme perushammashoitoa ja usean alan erikoishammaslääkärit auttavat esimerkiksi iensairauksien hoidossa tai implantin teettämisessä. Teemme myös esteettistä hammashoitoa; meillä voit suoristaa hammasriviä tai hankkia kirkkaan hymyn hampaiden valkaisulla.

Helsingissä pääset hammashoitoon myös lauantaisin Kokonaishammashoidon klinikka Fredentin vastaanotolla.

Tarjouksia ja ajankohtaista

PlusTerveyden hammaslääkäriasemilta hampaiden valkaisu tarjoushintaan
Kampanja! Hammaskiven poisto ja hampaiden kevytvalkaisu
Lue lisää

Hammaslääkärit Helsinki

Meiltä löytyy toimipisteitä keskeltä Helsinkiä. Helsingin keskustassa on useampi iso yleishammaslääkäri- ja erikoishammaslääkäripalveluita tarjoava toimipiste. Itä-Pasilassa sijaitseva hammaslääkäriasemamme on perehtynyt perushammashoidon lisäksi erityisesti esteettiseen hammashoitoon. PlusTerveydessä pääset hammashoitoon Helsingissä myös keskustan ulkopuolella. Meillä on pienempiä, yksilölliseen ja paikalliseen palveluun keskittyneitä hammaslääkärivastaanottoja Töölössä, Kalliossa ja Pukinmäessä.

Hammashoitopalvelumme Helsingissä ovat kattavat ja laadukkaat. Tarjoamme kaikki perushammaslääkäripalvelut, kuten hammastarkastuksen ja hampaiden paikkauksen, sekä suuhygienistipalveluita, esimerkiksi hammaskivenpoistoa ja hampaiden valkaisua. Helsingissä pääset myös erikoishammaslääkärin vastaanotolle, jos tarvitset esimerkiksi hampaiden oikomishoitoa tai proteettista hoitoa, kuten implantin puuttuvan hampaan tilalle.

Tervetuloa hammaslääkäriin Helsinkiin!