Tietoa meistä

PlusTerveys on maamme suurimpiin lukeutuva yksityisiä terveydenhuollon palveluja tuottava yritys. Olemme täysin kotimainen yhtiö, jonka omistajia ovat meillä työskentelevät hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaiset. Toiminnassamme ei ole pääomasijoittajia.

PlusTerveys-konserniin kuuluvat suun terveydenhuollon palveluita tarjoavat tytäryhtiöt PlusTerveys Hammaslääkärit Oy ja PlusTerveys Hammasklinikat Oy sekä lääkäri-, fysioterapia- ja psykoterapiapalveluita tarjoava PlusTerveys Lääkärit Oy.

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy ja PlusTerveys Hammasklinikat Oy ovat yhdessä Suomen suurimpia yksityisten suun terveydenhuollon palveluiden tuottajia. Hammashoidon palveluverkostomme kattaa yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 eri paikkakunnalla. PlusTerveys Lääkärit Oy:llä on 2 omaa erikoislääkärikeskusta, 1 terapiakeskus sekä pienempiä psykiatri-, psykoterapia- ja fysioterapiavastaanottoja. Osa PlusTerveys Lääkärit Oy:ssä työskentelevistä lääkäreistä ja erikoislääkäreistä ottaa vastaan potilaita yhteistyökumppaneidemme toimipisteissä.

Yhteensä PlusTerveydessä työskentelee 1100 ammattilaista noin 70 paikkakunnalla.