Työterveyshammashoito on työntekijöiden arvostama veroton henkilöstöetu ja yritykselle kokonaan vähennyskelpoinen meno. Työterveyshammashoidosta käytetään joskus myös termiä työpaikkahammashoito. Työterveyshammashoidon veroedun edellytys on, että hoito kuuluu perushammashoidon piiriin ja kustannukset ovat kohtuullisia (max. noin 3 000 € / hlö / vuosi) ja koskee koko henkilöstöä samanarvoisena. Työterveyshammashoitosopimus räätälöidään yrityksen tarpeen mukaisesti.

Säännöllinen hammashoito vähentää kustannuksia

Yleisimmät suun sairaudet, hampaiden reikiintyminen ja ientulehdus ovat bakteerien aiheuttamia infektiotauteja. Hoitamattomista hammasinfektioista voi seurata vakavia yleisterveydellisiä harmeja myös nuorille ja muuten terveille henkilöille.

Säännöllinen hammashoito kannattaa, sillä saavutettu hyöty näkyy sekä kustannusten että hoitoajan vähenemisenä. Kolmannen säännöllisen hoitovuoden jälkeen hammashoidon tarve ja kustannukset eivät reaalisesti kasva, vaan yleensä jopa putoavat aloitusvuoden tasosta.

Määräaikainen hammastarkastus, hoitotulosten ylläpito ja mahdolliset ensiapua vaativat hoitokäynnit vievät aikaa keskimäärin noin tunnin vuodessa.

Ota yhteyttä työterveyshammashoidosta


Voit myös katsoa esimerkkejä työterveyshammashoidon sopimusten laajuuksista ja hoitojen hinnoista.

Työterveyshammashoidon tarjoaminen henkilöstöetuna on kilpailuvaltti työmarkkinoilla aikana, jolloin palkkoja ei juurikaan voida nostaa, mutta hyvistä työntekijöistä halutaan pitää kiinni.

Tarjouksia ja ajankohtaista