Löydä sinun suuhusi sopiva ratkaisu

 

Hammassillan kiinnittäminen

Hammassilta kiinnitetään niihin olemassa oleviin tukihampaisiin, jotka ovat puuttuvien hampaiden jättämän aukon kummallakin puolella. Näihin tukihampaisiin tehdään hammaskruunut. Kruunujen väliin tehdään silta, johon kiinnitetään luonnollisen hampaan näköiset ja muotoiset kruunuväliosat puuttuvien hampaiden paikalle. Mikäli siltaa ei kiinnitetä tukihampaisiin, on vaihtoehtona keinojuuren eli implantin käyttö.

Erityisesti tukihampaiden tulee olla hyvässä kunnossa, jotta hammassilta voidaan kiinnittää suuhun. Suun tulee myös muutoin olla terve. Puuttuvia hampaita korvattaessa tehdäänkin aluksi yleinen suun terveyden tarkastus ennen muita sillan kiinnitystä valmistelevia toimenpiteitä.

Hammassiltojen puhdistus

Hammassillat tulee hoitaa kuten luonnollisetkin hampaat; pestä kaksi kertaa päivässä fluorihammastahnaa käyttäen sekä hammasvälit ja ienrajat puhdistamalla. Erityisesti hammassillan ja tukihampaiden väli on herkkä alue epäpuhtauksille ja vaatii huolenpitoa. Säännöllisellä puhdistuksella hammassilta kestää paremmin.

Tutustu myös näihin palveluihin

Tarjouksia ja ajankohtaista