Miten valkaisu toimii?

Hampaiden perusvalkaisussa käytettävät valkaisugeelit ovat kehitetty poistamaan hampaiden sisäisiä, eli kiilteessä ja hammasluussa oleviin hienoihin halkeamiin tarttuneita värjäytymiä. Geelit tehoavat myös hyvin hampaiden pinnalle pinttyneisiin ulkoisiin värjäytymiin. Valkaisugeelit vahvistavat kiillettä, vähentävät valkaisun aiheuttamaa vihlomista ja ehkäisevät reikiintymistä.

PlusTerveydessä käytetään hampaiden perusvalkaisuun muun muassa Opalescence- ja BlancOne Touch -valmisteita.

Hampaiden perusvalkaisu PlusTerveydessä

Ennen valkaisua tulee hampaiden ja ikenien olla hyvässä kunnossa. Hammaslääkäri tai suuhygienisti tarkistaa suun aina ennen valkaisua ja varmistaa, että toimenpide on toteutettavissa. Valkaisun teho ja kestävyys voivat vaihdella huomattavasti potilaiden välillä. Joskus hampaiden valkaisu vaatii useamman hoitokerran ja käyntien välissä potilas voi jatkaa valkaisua kotivalkaisuun tarkoitetuilla valkaisutuotteilla. 

Tule varmistamaan hampaiden valkaisun sopivuus arviointikäynnille. Varmistamme siellä, että suu on tarpeeksi terve hampaiden valkaisuun ja voimme keskustella sinulle parhaiten sopivasta valkaisumenetelmästä.

Katso myös: Hampaiden valkaisu

Tule käymään valkaisuarvioinnissa

Tutustu myös näihin palveluihin

Tarjouksia ja ajankohtaista