Kaunis hymy kohentaa itsetuntoa

Hampaiden kaunistaminen erilaisilla menetelmillä voi kohentaa huomattavasti itsetuntoa ja helpottaa sosiaalista kanssakäymistä muiden ihmisten, kuten työkavereiden kanssa. Kun olet itse tyytyväinen hampaidesi ulkonäköön, on sinun helpompi näyttää hymyäsi myös muille. Uusia ihmisiä tavattaessa huomio kiinnittyy usein hampaisiin ja kaunis hymy antaa hyvän ensivaikutelman. Kun et ole täysin tyytyväinen hymyysi, saattaa häpeä aiheuttaa vetäytymistä sosiaalisista tilanteista. Esteettinen hammashoito voikin siis edistää myös henkistä hyvinvointiasi.

Terve suu on tärkein

Kaikessa hammashoidossa on myös tarkoituksena parantaa suun terveyttä. Hampaiden ulkonäön korjaukset vaativat hyvin hoidetun suun ja kunnossa olevan perustan. Hammashoidossa ei ole tarkoituksena korjata esteettisiä ongelmia terveyden kustannuksella. Hyvin hoidetussa suussa korjaukset toimivat ja kestävät paremmin. Hoitoa suunniteltaessa otetaan huomioon suun kokonaistilanne ja muistetaan että suun terveys ja purennan toimivuus ovat tärkein asia hammashoidossa.

Esteettinen hammashoito PlusTerveydessä

Esteettisen hammashoidon palvelut vaihtelevat eri toimipisteissämme. Jos olet kiinnostunut jostain tietystä palvelusta, voit tiedustella sitä lähimmältä PlusTerveys-asemaltasi tai tarkistaa eri toimipisteiden palvelut heidän verkkosivuiltaan. Esteettiseen hammashoitoon kuuluvia palveluita ovat:

Hampaiden valkaisu

  • Kaunis hymy saavutetaan vaalentamalla hampaita erilaisilla menetelmillä.

Oikomishoito

  • Hampaiden oikomishoidolla korjataan hampaiden ja leuan virheasentoja.

Hammasimplantit

  • Hammasimplanteilla eli keinojuurilla voidaan korvata puuttuvia hampaita.

Hammaslaminaatit

  • Hammaslaminaateilla eli keraamisilla hammaskuorilla voidaan korjata vaurioituneita hampaita.

Palveluvalikoima vaihtelee eri toimipisteissä. Jos et ole vielä varma, mikä olisi paras tapa kohentaa omaa hymyä, voit tulla esteettisen hoidon ensikäynnille ja tehdä suunnitelman yhdessä hammaslääkärin kanssa.

 

Tarjouksia ja ajankohtaista