Ilokaasuhoito on hyvä vaihtoehto hammaslääkäripelosta kärsivien potilaiden hammashoitoon. Ilokaasua voidaan käyttää monien hammashoitoon ja suun terveyteen liittyvien toimenpiteiden apuna. Monet potilaat, jotka kokevat kärsivänsä jonkinasteisesta hammaslääkäripelosta, ovat saaneet toimenpiteen aikana helpotusta jännittyneisyyteen ilokaasun avulla. Haluamme, että hammashoito on aina mahdollisimman mukavaa ja rentoa potilaalle ja pyrimme kaikin käytettävissä olevin keinoin lieventämään hammaslääkäripelon tuntemusta toimenpiteiden aikana.

Ilokaasun käyttö hammashoidossa

Ilokaasu ei ole haitallista elimistölle ja sitä voidaan käyttää useimpien potilaiden kanssa. Myös lasten hammashoidossa ilokaasun käyttö on mahdollista. Erityisen paljon ilokaasusta on ollut apua laajojen ja pitkäkestoisten hammashoitotoimenpiteiden yhteydessä. Ilokaasu auttaa potilasta rentoutumaan koko pitkän hoidon ajaksi, mikä helpottaa myös hammaslääkärin työtä ja nopeuttaa hoidon valmistumista.

Ilokaasu hengitetään sekaisin ilman kanssa hengitysmaskin kautta. Kaasu lisätään hengitettävän ilman sekaan vähitellen. Se alkaa vaikuttamaan nopeasti ja hoito voidaan aloittaa muutaman minuutin kuluttua ilokaasun antamisesta. Potilas pysyy tajuissaan koko toimenpiteen ajan ja hoito voidaan toteuttaa tavalliseen tapaan. Kun hoito on valmista, ilokaasu hengitetään pois elimistöstä ilman kanssa ja potilas voi poistua.

Katso ilokaasuhoitoa tarjoavat toimipisteemme ja ota yhteyttä.

Tutustu myös näihin palveluihin

Tarjouksia ja ajankohtaista