PlusTerveyden toimipisteissä hammashoito on mahdollista myös nukutuksessa. Nukutusta käytetään, jos hoito on hankala toteuttaa pelkällä puudutuksella tai kevytnukutuksella. Syitä nukutuksen käyttöön voivat olla esimerkiksi voimakas hammaslääkäripelko, herkkä nielu tai isot suukirurgiset toimenpiteet. Myös lasten hammashoidoissa nukutus on usein tarpeen asianmukaisen hoidon toteuttamiseksi.

Nukutuksessa hampaiden hoito sujuu huomaamatta

Laajemmatkin hoitotoimenpiteet saadaan tehtyä nukutuksessa yhdellä kerralla. Ennen nukutushoitoa tehdään tarkka hoitosuunnitelma ja kustannusarvio. Tarkka suunnitelma on tarpeen, jotta kaikki hoitoon liittyvät toimenpiteet saadaan tehtyä nukutuksen aikana. Anestesialääkäri ja -hoitaja valvovat untasi koko hoidon ajan. Herättyäsi olosi on tokkurainen ja hoitohenkilökuntamme huolehtii, että lepäilet vastaanotolla ennen kotiin pääsyä. Lievemmissä tapauksissa nukutushammashoitoa kevyempi kevytnukutus eli sedaatio voi sopia hoitomuodoksi.

Jos kiinnostuit nukutuksesta hammashoidon yhteydessä, keskustele siitä hammaslääkärisi kanssa ennen käyntiä, jotta hoito voidaan suunnitella asianmukaisesti. Katso täältä toimipisteet, joissa nukutushammashoito meillä onnistuu.

Tutustu myös näihin palveluihin

Tarjouksia ja ajankohtaista