PlusTerveys Jaana Koskimäki

Hammaslääkäri

Jaana
Koskimäki

Olen valmistanut hammaslääkäriksi vuonna 2000 ja toiminut pitkään terveyskeskushammaslääkärinä hoitaen lasten, nuorten, aikuisten ja vanhusten suun terveyttä. Kokemusta on myös erityistarpeisten hammashoidosta. Minulla on paljon päivystyskokemusta ja kokemusta tapaturmapotilaiden hoidosta.

Olen saanut kiitosta potilailta helläkätisyydestä ja potilaiden erityistoiveiden kuuntelemisesta. Tarvittaessa teen hammashoitoa esilääkityksessä.

Olen käynyt lisäkoulutuksena mm. Hammaslääkäristä Suulääkäriksi- kurssin. Näiden oppien avulla olen perehtynyt suun limakalvosairauksien tutkimukseen ja hoitoon sekä kasvokivun diagnostikkaan. Hoidan potilaita kokonaisvaltaisesti huomioiden potilaan yleissairaudet ja lääkitykset sekä näiden vaikutukset suuhun. Teen suun saneeraushoitoja ennen protetiikkaa tai leikkaus-/ lääkityshoitoja. Hoidoissa huomioin myös purennan, leukanivelen ja lihasten toimintaa. Tarvittaessa valmistamme purentakiskon tai kuntoutamme purentaa protetiikalla.

Teen mielelläni myös esteettistä hammashoitoa, jos hampaat ovat esimerkiksi värjäytyneet tai mustuneet, mietimme yhdessä potilaalle sopivan ratkaisun parantaa hampaiston ulkonäköä. Pelkästään yhdistelmämuovikorjauksilla saadaan kohtuuhintaisia mutta ilahduttavia hymyn korjauksia.

Uutena kouluttautumisen kohteena on ienkudossairauksien tutkimus ja hoito. Syksyllä aloitan osa-aikaisena sairaalahammasläkärinä tavoitteena ienkudossairauksien hammashoitoon erikoistuminen. Tervetuloa hoitoon myös ienongelmissa tai pienkirurgisissa toimenpiteissä!

Toimipisteet joissa työskentelen