PlusTerveys Pasi Karhatsu

Hammaslääkäri

Pasi
Karhatsu

Olen Kiiminkiläislähtöinen ja Oulusta valmistunut kolmekymppinen hammaslääketieteen lisensiaatti. Tampereelle muutettuani olen työskennellyt useassa terveyskeskuksessa Pirkanmaan alueella, nykyinen työpaikkani sijaitsee Kangasalan Plusterveydellä.

Työssäni minulle on tärkeää potilaan kokonaisvaltainen kohtaaminen ja se, että hän tulee kuulluksi. Kerron aina mitä tehdään, miten tehdään ja miksi tehdään. Suu on hyvin henkilökohtaista ja herkkää aluetta, ja tämän huomioin aina hoidossani. Kivuton hoito on itseisarvo, josta en halua tinkiä. Nykyisillä menetelmillä ja välineillä se on onneksi myös täysin mahdollista. Pyrin muutenkin tekemään kokemuksesta mahdollisimman mieluisan, vaikkei hammaslääkärin tuoli yleensä se ihmisten suosikkipaikka olekaan.

Teen laaja-alaisesti perushammaslääkärin työtä, mukaanlukien irrotettavat koko- ja osittaisproteesit.

Työn vastapainona ja omaa hyvinvointia ylläpitäen harrastan monenlaista liikuntaa, kuntosalipainotteisesti ja ajoittain lenkkeilystä innostuen. Kesäkuukausina liikkuminen tapahtuu myös moottoripyöräillen. Olen myös onnellinen kahden kissaveljeksen isäntä.

Toimipisteet joissa työskentelen