Inman Aligner-hoito PlusTerveydessä

Inman Aligner-hoito aloitetaan ottamalla hampaista valokuvat ja jäljennökset. Näiden avulla valmistetaan oikomiskoje, joka on yksilöllinen potilaalle. Hoitoajan kesto vaihtelee tapauskohtaisesti, riippuen toimenpiteen laajuudesta ja toivotusta lopputuloksesta. Inman Alignerille soveltuvat tapaukset hoituvat usein melko nopeasti. Tavallisesti hoitoaika on noin 6-18 viikkoa, kun kojetta käytetään 16-20 tuntia vuorokaudessa. Jos käytät kojetta vähemmän, hoitoaika pitenee. Hammaslääkäri arvioi menetelmän soveltuvuuden ja hoitoajan keston tapauskohtaisesti.  

Miten Inman Aligner Toimii?

Inman Aligner-koje oikoo hampaita nikkeli-titaanijousien voimalla, jotka työntävät kahta kohdistuskaarta hellävaraisesti toisiaan kohti. Kohdistuskaaret ohjaavat hampaita toivottuihin asentoihin.

Inman Aligner soveltuu erityisen hyvin ahtautuneille, kallistuneille tai kiertyneille etuhampaille. Koje on helppo käyttää ja sen pystyy poistamaan kätevästi itse, kun sitä ei tarvitse. Kojeen voi poistaa esimerkiksi ruokailun, hampaiden puhdistuksen tai jonkin tärkeän menon, kuten palaverin tai esityksen ajaksi. Kojetta kannattaa kuitenkin käyttää suositellun 16-20 tuntia vuorokaudessa, jotta tavoitteisiin päästään suunnitellusti ja hoitoaika ei pitene. Inman Aligner on tarkoitettu vain etuhampaiden esteettiseen hoitoon, se ei sovellu vaativiin purennallisiin ongelmiin.

Kiinnostaako oikomishoidon eri vaihtoehdot? Voit varata meille ajan hammastarkastukseen tai esimerkiksi esteettisen hoidon ensikäyntiin, ja pääset pohtimaan yhdessä hammaslääkärimme kanssa sinulle sopivinta vaihtoehtoa.

Tutustu myös näihin palveluihin

Tarjouksia ja ajankohtaista