Haemme hammaslääkäriä lisävahvistukseksi nykyiseen tiimiimme Forumin Hammaslääkäreihin Varkauteen. 

PlusTerveys Forumin Hammaslääkärit on nykyaikainen, hyvin varusteltu ja viihtyisä kolmen hoitohuoneen vastaanotto Varkauden keskustassa. Palveluihimme kuuluu niin yleishammashoito, suuhygienistipalvelut sekä myös vaativammat toimenpiteet, kuten implantointi ja kalvo-oikominen. Panostamme korkeaan laatuun ja ystävälliseen palveluun. Täällä on työporukka, jossa taatusti viihdyt! Henkilöstössämme arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja kokonaisvaltaista otetta potilaiden hoidossa.

Tehtävä sopii sekä kokeneemmalle kollegalle että uransa alkuvaiheessa olevalle innokkaalle tekijälle, joka on kiinnostunut uuden oppimisesta ja kokonaisvaltaisesta potilashoidosta. 

Työtä on tarjolla osa-aikaisesti iltavuoroissa. Myös lauantain aamuvuoro on mahdollinen. Erilaiset työsuhdemallit ja työpäivät ovat neuvoteltavissa. 

Toivomme, että viihdyt tiiviissä ja kannustavassa työyhteisössä ja olet tiimipelaaja. Tarjoamme sinulle valmiin ja uskollisen potilaskannan, kannustavan palkkauksen ja elämäntilanteeseesi sopivat työajat. Meillä Forumissa on käytössä myös palveluseteli.

Meillä on viihtyisät toimitilat sekä ammattitaitoinen, yhteen hiileen puhaltava työyhteisö. Sinulla on loistavat mahdollisuudet kehittyä meillä ammatillisesti; meillä on nykyaikaiset laitteet (mm. skanneri), mutkaton konsultointimahdollisuus sekä laaja koulutustarjonta.

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Kiinnostuitko?
Hakemukset ja lisätiedot:

Sonja Peltomäki, 
rekrytointivastaava
p.041 732 4010
[email protected]

Tarjouksia ja ajankohtaista