Ajankohtaista

Asiakastarinat

"Hammaslääkärini on aivan loistava. Hänen ja avustajansa yhteistyö on sujuvaa ja rauhallista. Hammaslääkärissä käynti voi olla jopa mukavaa!"
"Asiakaspalvelu on Oulun Hammaslääkärikeskuksessa kyllä viimeisen päälle ystävällistä, rauhallista ja muutenkin huippuluokkaa. Minua odotetaan aina hymyssä suin, ja saan hymyt vielä lähtiessäni. Hammashoidon toimenpiteiden aikana kysellään tuntemuksia.
"Oulun Hammaslääkärikeskuksessa saa erinomaista palvelua. Hammaslääkärini selitti selkeästi mitä tehdään. Hän myös puhui rauhoittavasti ja ystävällisesti koko hoidon ajan."
"Hoitohenkilökunta oli ystävällistä ja hammaslääkäri erittäin hyvä!"
"Henkilöstöllä on ammattitaito, jolla asiakas saadaan luottamaan osaamiseen. Olen erittäin tyytyväinen hammaslääkäriini tiimeineen!"
"Asiallista toimintaa, olen erittäin tyytyväinen ystävälliseen palveluun ja siihen, että asiakas otetaan huomioon yksilönä."

Henkilöstö

Näytä kaikki henkilöt

Oulun Hammaslääkärikeskus tarjoaa hammaslääkäri- ja suuhygienistipalveluita Oulun ydinkeskustassa yli 30 vuoden kokemuksella.

Johtoajatuksemme on tarjota asiakkaillemme laadukasta hammashoitoa. Asiakkaamme saavat meillä parasta mahdollista suun terveyttä kokonaisvaltaisesti, joustavasti ja nopeasti - saman katon alta.

Oulun Hammaslääkärikeskuksesta on saatavilla perushammashoidon ja kaikkien suun hoidon erikoisalojen palvelut. Yhdellä käynnillä asiakkaamme tavoittaa tarvittaessa useamman erikoisalan ihmisiä.