Esteettistä oikomishoitoa Oulussa

Haaveiletko tasapainoisemmasta ja suoremmasta hymystä? Hampaiden oikomishoito on mahdollista aikuisenakin. Oikomishoidon avulla voidaan parantaa purentaa, mutta yhtälailla oikominen on mahdollista esteettisistä syistä. Tänä päivänä on oikomismenetelmiä, joilla saa tasaisemman hymyn ilman rautoja.

Oulun Hammaslääkärikeskuksessa tarjoamme hampaiden esteettistä oikomishoitoa Invisalign ja Inman Aligner -menetelmillä. Jos olet kiinnostunut hampaiden oikomishoidosta ilman rautoja, varaa aika maksuttomalle arviointikäynnille verkkoajanvarauksemme kautta tai soittamalla vastaanotollemme.

Voimme yhdessä arvioida sinulle parhaiten soveltuvan oikomismenetelmän.

Invisalign - kalvo-oikomishoito

Teemme Oulun Hammaslääkärikeskuksessa kalvo-oikomishoitoa Invisalign-menetelmällä. Siinä hampaiden oikomiseen käytetään sinun hampaidesi mukaan suunniteltuja oikomiskalvoja. Kalvot ja tuleva hoito suunnitellaan 3D ClinCheck -ohjelmaa apuna käyttäen, jolloin pystymme pääsemään sekä purennallisesti että esteettisesti mahdollisimman hyvään lopputulokseen.

Irrotettavat oikomiskalvot siirtävät hampaita vähitellen haluttuun asentoon. Hampaiden oikominen on hellävaraista, nopeaa ja huomaamatonta. Kalvot on myös helppo irroittaa esimerkiksi ruokailun ajaksi. Invisalign-oikomishoito kestää keskimäärin 6-9 kuukautta, mutta hoitojen kestot vaihtelevat 2-24 kuukauden välillä. Kalvo-oikominen voi siis olla melko nopea tapa oikoa hampaita!

Oikomiskalvon käyttö ei tunnu epämukavalta eikä häiritse normaalia elämää, sen käyttöön tottuu nopeasti. Voit ottaa oikomislaitteen pois ruokailun ajaksi, joten voit syödä ja juoda mitä haluat hoidon aikana.

Miten Invisalign-hoito etenee?

Varaa ensimmäiseksi aika kalvo-oikomishoidon maksuttomalle arviointikäynnille verkkoajanvarauksen kautta tai soittamalla vastaanotollemme Oulun Hammaslääkärikeskukseen numeroon 08374444.

Ensimmäisellä käynnillä määrittelemme hoidontarpeesi ja varmistamme Invisalign-hoidon soveltuvuuden tilanteeseesi.

PlusTerveys Rotuaarin Hammaslääkärit Invisalign

Seuraavalla käynnillä otamme hampaistosta digitaalisen skannauksen, jonka avulla teemme hoitosuunnitelman. Tietokonesimulaation avulla näemme suunnitteluvaiheessa muutoksen alkutilanteesta lopputulokseen. Tämän jälkeen tilaamme sarjan oikomiskalvoja, joita käytät hoitosuunnitelman mukaan.

Invisalign-hoidon kesto riippuu hoidon monimutkaisuudesta. Keskimääräinen hoitoaika on 6-9 kuukautta, mutta helpoimmat hoidot saadaan tehtyä jopa parissa kuukaudessa.

Invisalign-hoidon hinta on keskimäärin 3500 - 3800 euroa. Hoidon hinta määräytyy kuitenkin vaikeusasteen mukaan, ja pystymme määrittelemään hoidolle tarkan hinnan suunnitteluvaiheessa. Ensimmäinen konsultaatiokäynti on maksuton.

Testaa itse miten hymysi voisi muuttua - Invisalign SmileView -simulaatio näyttää arvion 60 sekunnissa

Invisalign Smile View näyttää arvion kuvassa näkyvien hampaiden mahdollisesta muutoksesta. Lopullisen arvion saat hammaslääkäriltä ilmaisen konsultaatiokäynnin yhteydessä.

Näin se toimii: Skannaa QR-koodi alla olevasta kuvasta tai klikkaa tästä Invisalign Smile View -simulaatioomme, ota selfie hymystäsi ja näet muutoksen 60 sekunnissa.

PlusTerveys Oulun Hammaslääkärikeskus Invisalign SmileView 2023

Kiinnostuin! Kuinka pääsen aloittamaan Invisalign-hoidon?

Meillä Oulun hammaslääkärikeskuksessa Invisalign-kalvo-oikomishoitoa tekevät hammaslääkärimme Pasi Vuorenmaa, Markku Lohvansuu ja Ilkka Haatainen. 

Ajanvaraus maksuttomalle Invisalign kalvo-oikomishoidon arviointikäynnille verkossa >>


Meille voit myös soittaa numeroon 08 374444 tai voit laittaa kysymyksiä hoidosta jo ennen ensimmäistä konsultaatiokäyntiä meille sähköpostitse osoitteeseen [email protected], hammaslääkärimme vastaavat kysymyksiisi mielellään. 

Invisalignin lisäksi teemme oikomishoitoa Inman Aligner -mentelmällä. Inman Aligneriin voit tutustua tarkemmin täällä.

Lisää Invisalign-oikomishoidosta videolla: