Meillä Keskustan Hammaslääkäreissä tehdään hammashoitoa myös nukutuksessa. Nukutushammashoitoa käytetään esimerkeiksi hoidoissa, jotka on hankala toteuttaa pelkällä puudutuksella; se on vaihtoehto esimerkiksi silloin, kun potilaalla on voimakas hammashoitopelko tai herkkä nielu. Hammashoitoa tehdään nukutuksessa myös silloin, kun on tarve tehdä laajoja hoitoja tai useampia erilaisia hoitoja yhdellä kertaa.

Ennen nukutushammashoitoa teemme vastaanotollamme hoitosuunnitelman ja kustannusarvion. Tarkka suunnitelma on tarpeen, jotta saamme tehtyä kaikki hoitoon liittyvät toimenpiteet nukutuksen aikana. Kustannukset nukutushammashoidossa koostuvat tehtävistä hammashoidon toimenpiteistä sekä nukutustiimin palkkioista.

Nukutushammashoito on turvallista ja sitä tekevä tiimimme koostuu kokeneista ammattilaisista. Valvomme untasi koko hoidon ajan, ja hoidon jälkeen huolehdimme, että lepäät vastaanotollamme ennen kotiin pääsyä. Lepo on tarpeen myös kotona hoidon jälkeen ainakin seuraavan vuorokauden puolelle asti.

Jos hammashoito nukutuksessa kiinnostaa, ole meihin yhteydessä ja suunnitellaan sinulle sopivat hoitotoimenpiteet