Testaa suusi kunto PerioSafe-sylkitestillä

Vastaanotollamme on käytössä PerioSafe-testi, joka antaa sylkinäytteestä tärkeää tietoa ikeniesi terveydestä 10 minuutissa. Testitulos kertoo olemassa olevasta ien- ja kiinnityskudostulehduksesta, mutta ennen kaikkea se saattaa paljastaa vielä piilevän tulehduksen. Testi hyödyntää uusinta suomalaista tutkimustietoa suun entsyymeistä ja immuunijärjestelmään kohdistuvasta kuormituksesta, jota ei voi havaita perinteisin menetelmin hammashoidon yhteydessä.

Koska suun tulehdus ei aina oireile, ja matala-asteinenkin suun tulehdus vaikuttaa, myös oireettomana:

  • koko kehon yleisterveyteen
  • diabeteksen, reuman sekä sydän- ja verisuonitautien hoitotulokseen
  • hedelmällisyyteen
  • suorituskykyyn
  • iensairauksien kehittymiseen

Teemme sinulle testituloksen perusteella henkilökohtaisen ennakoivan hoidon ohjelman, jonka avulla ehkäiset ientulehduksen vaikutuksia jo ennen kuin ne ovat silmin havaittavissa tai muutoin haitaksi terveydellesi. Testi voidaan tehdään osana muuta suun terveydentilanteen kartoitusta joko suuhygienistin tai hammaslääkärin toimesta. Ennen testiä ei voi syödä, jauhaa purkkaa, harjata hampaita tai purskutella noin 30 minuuttia ennen varsinaista testiä.

PerioSafe-mittauksen ja hoito-ohjelman hinta on 31 €.

Estettinen hammashoito

Mitä hymysi kertoo sinusta? Mitä haluat kertoa hymylläsi?

PlusTerveys Keskustan Hammaslääkärit Esteettinen hammashoito

Esteettisellä hammashoidolla korjataan hampaiden ulkonäköä ja toimintaa jokaisen oman tarpeen ja toiveiden mukaisesti. Lopputulos pyritään tekemään siten, että säästetään mahdollisimman paljon omaa hammaskudosta (ns. minimally invasive technique).

Esteettiseen hammashoitoon kuuluu esimerkiksi hampaan muodon ja värin korjaus yhdistelmämuovilla tai keraamisilla täytteillä, hampaiden valkaisu sekä hampaiden oikominen.

Suorempi hymy läpinäkyvillä kalvoilla

Hampaita voidaan oikoa huomaamattomasti läpinäkyvillä kalvoilla. Käytössämme on Invisalign-menetelmä, jonka avulla oikominen voidaan tehdä vaivattomasti. Kalvojen käyttö on helppoa eivätkä kalvot rajoita normaalia elämää. Oikomiskalvot voidaan ottaa syödessä pois.

Esteettinen hammashoito sopii kaikille

Esteettisiä hoitaja voidaan tehdä kaiken ikäisille. Ennen esteettisen hoidon aloittamista suun täytyy olla tarkastettu ja terve. 

Varaa alkuun aika esteettisen hoidon ensikäynnille. Tuolloin voimme arvioida hoidon tarpeen ja hoitovaihtoehdot sekä samalla saat kustannusarvion hammaslääkäriltäsi.