Aukioloajat 14.4. alkaen toistaiseksi

Puhelinpalvelu ja toimisto on auki ma-pe klo 8-15. 
Potilaita hoidamme ma-to klo 8-18 sekä pe 8-15. 

Nettiajanvarauksemme on myös toiminnassa. Toivomme Teidän huomioivan riskiryhmiin liittyvän ohjeistuksen tehdessänne ajanvarausta netissä. THL:n ohjeiden mukaisesti annamme kiireetöntä hammashoitoa terveille ja riskiryhmiin kuulumattomille.  Riskiryhmien osalta huolehdimme kiireellisestä hammashoidosta. Jos haluat varata ajan ja Sinua askarruttaa, kuulutko riskiryhmään tai mietit onko suunniteltu hoito tai oire kiireellinen, voit soittaa ajanvaraukseemme p. 0103207090. 

Jos Sinulla on flunssaoireita, ethän tule vastaanotolle vaan ota yhteyttä ensin puhelimitse. Jos Sinulla on todettu koronainfektio tai siitä on epäily, ole yhteydessä puhelimitse oman kuntasi koronaneuvontaan.  

Siirrämme riskiryhmään kuuluvien kiireettömiä kutsuja poikkeusolojen jälkeiseen aikaan. Jos olet kutsujärjestelmän piirissä, ilmoitamme kutsun siirtämisestä Sinulle henkilökohtaisesti. 

Vastaanottomme hygieniataso on korkea ja huolehdimme pandemian aikana erityisistä toimista ja korostetun tarkasta hygieniasta. Näin voimme taata potilaille ja henkilökunnallemme turvallisen ympäristön. 

Pahoittelemme näistä muutoksista Sinulle mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.  Toivomme että tapaamme taas syksyllä, kun tilanne on rauhoittunut ja kiireetön hoito jatkuu normaalisti.

Palveluseteliasiakkaita pyydämme varaamaan ajan vastaaotollemme puhelimitse.

Ajankohtaista