Tervetuloa hammaslääkärin lauantaivastaanotolle hammaslääkäriasemallemme PlusTerveys Kokonaishammashoidon klinikka Fredentiin. Lauantaipäivämme sopivat erityisen hyvin akuutteihin hammashoidon tarpeisiin mutta verkkoajanvarauksestamme voi varata ajan myös ennakkoon sopivalle lauantaipäivälle.

Ajanvaraus hammashoitoon verkossa >


Akuutteja tarpeita hammashoidolle ovat muun muassa hampaan lohkeama, irtoaminen tai muu hammastapaturma sekä kovaksi äitynyt hammassärky tai hampaan vihlonta. Kun hammas esimerkiksi murtuu, voi haljenneen osan alta paljastua kipeä hammaspinta, joka vaatii nopeaa hoitoa. Jos hammas taas irtoaa kokonaan, irronnut hammas voidaan yrittää istuttaa takaisin, jos hoitoon pääsee tarpeeksi nopeasti. Kun hammas irtoaa kokonaan tai lohkeaa niin, että hampaan ydin paljastuu, tarvitaan toimenpiteiden lisäksi nopeasti yleensä myös antibiootteja.

Lue lisää hammastapaturmista ja vinkkejä tapaturmatilanteisiin >

Särky hampaassa on merkki syystä hakeutua hammaslääkärin vastaanotolle. Etenkin silloin, kun särky johtuu karieksen tai hammasta ympäröivän kudoksen tulehtumisesta, on vaiva hyvä hoitaa nopeasti. Akuutilla käynnillä säryn syy selviää ja joko hoidetaan saman tien tai sieltä annetaan suunnitelma ja hoito-ohjeet jatkoa varten. Voit myös saada apua kivun lievitykseen.

Hammassäryn syistä voit lukea lisää artikkelistamme >

Oli siis kyse akuutista tarpeesta tai kiireettömästä tarkastuksesta, olet tervetullut PlusTerveyteen hammashoitoon myös lauantaisin. Ajan Kokonaishammashoidon klinikka Fredentiin voi varata nettiajanvarauksen kautta tai soittamalla toimipisteellemme 096220630 – lyhyelläkin varoitusajalla. Lauantaivastaanottomme löydät aivan Rautatientorin kupeesta Mikonkadulta. Tervetuloa!