Monilla toimipisteillämme PlusTerveydessä on myynnissä kotivalkaisuun tarkoitettuja miedompia valkaisutuotteita. Hampaiden valkaisussa käytetään vetyperoksidi- ja/tai karbamidiperoksidivalmisteita, joiden pitoisuus on kotivalkaisussa 6-16 % ja vastaanottovalkaisussa 37-40 %. Hampaiden valkaiseminen kotona vaatii siis pidemmän käsittelyajan, kuin vastaanotolla tehty valkaisu, jotta päästää samaan lopputulokseen. Kotivalkaisullakin saat siis kirkkaan hymyn.

Hampaiden kotivalkaisukäynneillä teetämme sinulle sopivat valkaisulusikat sekä annamme ne ja valkaisuaineet sinulle mukaan kotikäyttöön. Saat myös tarkat ohjeet hampaiden valkaisuun kotona.

Valkaisu tehdään terveeseen suuhun

Myös ennen hampaiden valkaisemista kotona on syytä tarkistuttaa, että hampaat ja ikenet ovat hyvässä kunnossa. Valkaisuja tehdään lähtökohtaisesti ainoastaan terveisiin suihin. Hampaassa oleva plakki tai hammaskivi myös heikentää valkaisun tehoa.

Jos olet käynyt valkaisemassa hampaasi jo vastaanotolla, kotivalkaisutuotteet ovat myös erinomainen tapa ylläpitää valkaisun tuloksia. Kannattaa muistaa, että myös kotivalkaisun jälkeen on hyvä välttää värjääviä tuotteita, kuten kahvia ja punaviiniä noin viikon ajan.

Hampaiden valkaiseminen kotona on turvallista, kun käytät hammaslääkäriasemalla neuvottuja tuotteita.

Varaa aika hampaiden valkaisuarviointiin - voimme tarkistaa suusi kunnon ja pohtia yhdessä kotivalkaisun mahdollisuutta.

Voit myös katsoa, mitkä toimipisteemme tarjoavat hampaiden kotivalkaisua.

Lue myös: Hampaiden valkaisu

Tutustu myös näihin palveluihin

Tarjouksia ja ajankohtaista