Hampaiden kevytvalkaisukäynnillä suuhun levitetään valkaisuainetta, jota tehostetaan valolla. Toimenpide voidaan toistaa useita kertoja vuodessa. Hampaiden kevytvalkaisu sopii hyvin herkille hampaille, sillä se on hellävarainen ja lyhyen käsittelyajan vuoksi asiakkaalle miellyttävä menetelmä. Lisäksi kevytvalkaisu sopii luonnostaan vaaleille hampaille sekä ylläpitohoidoksi muun hampaiden valkaisun jälkeen. Kevytvalkaisua voi kokeilla myös silloin, kun haluaa kirkastaa hymyään tiettyä tilaisuutta, kuten vaikkapa juhlia varten. PlusTerveydessä käytämme hampaiden kevytvalkaisuun muun muassa nykyaikaista BlancOne Click -valkaisumenetelmää.

Kevytvalkaisu voidaan tehdä omana käyntinään mutta se on ihanteellinen yhdistettynä hammaskiven poistoon - saat paitsi terveen myös kirkkaan hymyn samalla käynnillä! Meillä PlusTerveydessä kevytvalkaisun hinta on myös edullisempi puhdistuskäynnin yhteydessä.

Ajanvaraus hammaskivenpoisto & Hampaiden kevytvalkaisu -käynnille tästä


Lisäpalveluna voit ottaa myös pikasuojakäsittelyn

BlancOne Seal pikasuojakäsittely suojaa hampaita värjääviltä aineilta valkaisutoimenpiteiden jälkeen. Suojalakka sisältää Nano-fluoriapatiittia ja Nano- kalsiumfluoridia. Hampaiden valkaisun jälkeen suositellaan yleensä värjäävien juomien ja ruokien välttämistä 48h ajan. Pikasuojakäsittelyn ansiosta voit kuitenkin ruokailla normaalisti jo kahden tunnin kuluttua valkaisusta. Pikasuojakäsittelyn voi tehdä minkä tahansa hampaiden valkaisun jälkeen.

Jos suunnittelet hampaiden valkaisua ja vasta mietit sopivaa menetelmää, aloita hampaiden valkaisun arviointikäynniltä. Arviointikäynnille voit varata ajan verkossa.

Tarjouksia ja ajankohtaista