Hymyäsi varten - Hammaslääkärinä PlusTerveys-tiimissä

Kuvittele hetki: astut sisään aurinkoiseen hammaslääkäriasemaamme, missä odottaa hymyilevä ja lämminhenkinen tiimi. Täällä jokainen päivä on mahdollisuus luoda hymyjä asiakkaidemme kasvoille, ja meillä PlusTerveys-tiimissä se on enemmän kuin työtä – se on intohimo.

PlusTerveys on Suomen suurimpia terveydenhuoltopalveluiden tarjoajia, mutta me olemme enemmän kuin yritys. Olemme yhteisö, joka koostuu hammaslääketieteen ammattilaisista omistajista lähtien. Yhdessä luomme verkoston, joka ulottuu yli 70 paikkakunnalle ympäri Suomen, tarjoten laadukasta hammashoitoa ja yksilöllistä palvelua.

Kun liityt PlusTerveys-tiimiin, saat mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa ja moderneissa hammaslääkäriasemissa ympäri maata. Meillä voit keskittyä olennaiseen: tarjoamaan parasta hoitoa asiakkaillemme.

Me uskomme vahvasti henkilöstömme hyvinvointiin ja ammatilliseen kehittymiseen. Tarjoamme sinulle joustavat työajat ja kannustamme jatkuvaan kouluttautumiseen. Lisäksi saat käyttöösi monipuoliset työsuhde-edut, kuten hammashoitoedun ja virkistysmahdollisuudet.

Etsimme nyt joukkoomme hammaslääkäreitä, jotka haluavat olla mukana rakentamassa hymyjä ympäri Suomen. Odotamme sinulta innostusta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja kykyä työskennellä tiimissä. Valviran hyväksymä tutkinto ja sujuva suomen kielen taito ovat edellytyksiä työssä onnistumiselle.

Liity sinäkin PlusTerveys-tiimiin ja anna hymyn kukoistaa joka päivä!

 

Haluatko kuulla lisää? Ota rohkeasti yhteyttä

Sonja Peltomäki
Rekrytointivastaava
[email protected]
0417324010

 

Hae helposti ilman CV:tä!

Lähetä hakemus tästä

Tarjouksia ja ajankohtaista