Ajankohtaista

Asiakastarinat

"Teknologiakylän Hammaslääkäreissä on asiansa osaava ja erittäin ystävällinen henkilökunta. Tunsin olevani asiakkaana tärkeä. Nyt minulla terve suu ja kauniit hampaat."
"Hammaslääkärini on kaikin puolin aivan ihana ja mahtava työssään! Olen käynyt hänen vastaanotollaan jo reilut 10 vuotta ja en voisi kuvitella asioivani missään muualla."
"Olen erittäin tyytyväinen hammaslääkärini palveluihin; ystävällinen, asiakaslähtöinen ja asiantunteva palvelu kaikin puolin."
"Teknologiakylän Hammaslääkäreissä on todella loistavaa toimintaa. On ilo käydä hammaslääkärillä. Jopa hankalatkin korjaukset ovat menneet oikein hyvin!"
"Ystävällinen ja selkeä palvelu. Asiakas tietää, mitä ollaan tekemässä ja miksi, sekä myös mitä suositeltaisiin tehtäväksi tulevaisuudessa."
"Teknologiakylän Hammaslääkärien asiakaspalvelu on aina ollut ensiluokkaista. Toimenpiteet tehtiin huolellisesti ja kivuttomasti. Palvelu, asiantuntemus ja hoito-ohjeiden jakaminen toimivat erittäin hyvin."
"Hammaslääkärini on erinomainen lääkäri ja hänen käsittelyssä on aina kiva käydä. Lisäksi se palvelu, että soittavat vuoden välein ja pyytävät käymään on todella hyvä."
"Hammaslääkärini asiantuntijuus ja palvelun tyylikkyys ovat erinomaista, samoin hänen avustajiensa. Suosittelen lämmöllä!"
"Kaikki on pelannut aina loistavasti. Niin ajanvaraus, hoidot kuin henkilökuntakin ovat todella loistavia."

Olemme monipuolinen hammaslääkäriasema Oulun Teknologiakylässä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Pysäköintipaikat ovat hammaslääkärivastaanottomme ulko-oven edessä, bussipysäkiltä meille on matkaa 250 metriä. Olemme katutasossa ja vastaanotollemme on esteetön pääsy.

Hammaslääkärimme auttavat sinua hampaita ja suun aluetta koskevissa asioissa ja ongelmissa.

Tervetuloa!