PlusTerveyden kaksi hammaslääkärivastaanottoa Oulussa yhdistyivät 2.1.2023, kun Rotuaarin Hammaslääkäreiden toimipiste muutti osaksi Oulun Hammaslääkärikeskusta. PlusTerveys tarjoaa Oulussa laajasti erilaisia hammashoidon palveluita ja saimme nyt Oulun Hammaslääkärikeskukseen jo valmiiksi laajan tarjonnan lisäksi Rotuaarilta joukkoomme todella osaavia ja monipuolisia hammaslääkäreitä. Palvelemme asiakkaitamme jatkossa entistä kattavammin niin perushammashoidon osalta kuin erikoispalveluiden, kuten kalvo-oikomishoidon osalta.

Haluamme lisäksi panostaa palveluidemme esteettömyyteen. ”Rotuaarin Hammaslääkärit ehtivät toimia omalla paikallaan Oulussa lähes 40 vuotta", kertoo Oulun hammaslääkärikeskukseen muuttanut hammaslääkäri Pasi Vuorenmaa. "Emme ole Rotuaarin tiloissamme voineet kuitenkaan tarjota asiakkaillemme esteettömiä tiloja, ja siksi muutto Oulun hammaslääkärikeskukseen on hyvä mahdollisuus meille ja potilaillemme” Vuorenmaa jatkaa.

Rotuaarilla käyneet asiakkaat kutsutaan hammashoitoon sopimuksen mukaan jatkossakin. Tervetuloa kaikki tutut ja uudet asiakkaat PlusTerveys Oulun Hammaslääkärikeskukseen!