Miten valkaisu toimii?

Opalescence-valkaisugeelit ovat kehitetty poistamaan hampaiden sisäisiä, eli kiilteessä ja hammasluussa oleviin hienoihin halkeamiin tarttuneita värjäytymiä. Geelit tehoavat myös hyvin hampaiden pinnalle pinttyneisiin ulkoisiin värjäytymiin. Kaliumnitraattia ja fluoridia sisältävät geelit vahvistavat kiillettä, vähentävät valkaisun aiheuttamaa vihlomista ja ehkäisevät reikiintymistä.

Opalescence-valkaisugeelit PlusTerveydessä

Ennen valkaisua tulee hampaiden ja ikenien olla hyvässä kunnossa. Hammaslääkäri tarkistaa suun aina ennen valkaisua ja varmistaa että toimenpide on toteutettavissa. Tehokas valkaisu vaatii useamman hoitokerran ja käyntien välissä potilas voi jatkaa valkaisua kotivalkaisuun tarkoitetuilla Opalescence-geeleillä. Valkaisun teho ja kestävyys voivat vaihdella huomattavasti potilaiden välillä. Opalescencen eri geelivaihtoehdoista löydetään jokaiselle potilaalle mieleinen ja tyydyttävä ratkaisu. Valkaisun kestävyyttä voi parantaa käyttämällä kotivalkaisutuotteita puolen vuoden välein muutaman kerran, esimerkiksi muutamana yönä.

Suuri osa valkaisuista tapahtuu hammaslääkärin vastaanotolla. PlusTerveyden toimipisteissä on myynnissä myös kotivalkaisuun tarkoitettuja tuotteita. Näiden käytöstä kannattaa myös keskustella hammaslääkärin kanssa. Myytävät tuotteet sekä valkaisumenetelmät vaihtelevat toimipisteiden välillä. Jos kiinnostuit Opalescence-valkaisusta, voit tiedustella sitä lähimmältä PlusTerveys-asemaltasi tai vierailla palvelua tarjoavien toimipisteiden verkkosivuilla.

Tule käymään valkaisuarvioinnissa

Tutustu myös näihin palveluihin

Tarjouksia ja ajankohtaista