BlancOne Click –kevytvalkaisukäynnillä suuhun levitetään valkaisuainetta, jota tehostetaan valolla. Toimenpide voidaan toistaa useita kertoja vuodessa. BlancOne Click Kevytvalkaisu on ihanteellinen yhdistettynä hammaskiven poistoon – saat molemmat samalla käynnillä! Meillä kevytvalkaisun hinta on myös edullisempi puhdistuskäynnin yhteydessä.

BlancOne Click kevytvalkaisu sopii hyvin herkille hampaille, sillä se on hellävarainen ja lyhyen käsittelyajan vuoksi asiakkaalle miellyttävä menetelmä. Lisäksi BlancOne Click sopii luonnostaan vaaleille hampaille sekä ylläpitohoidoksi muun hampaiden valkaisun jälkeen. Kevytvalkaisua voi kokeilla myös silloin, kun haluaa kirkastaa hymyään tiettyä tilaisuutta, kuten vaikkapa juhlia varten.

Lisäpalveluna voit ottaa myös pikasuojakäsittelyn

BlancOne Seal pikasuojakäsittely suojaa hampaita värjääviltä aineilta valkaisutoimenpiteiden jälkeen. Suojalakka sisältää Nano-fluoriapatiittia ja Nano- kalsiumfluoridia. Hampaiden valkaisun jälkeen suositellaan yleensä värjäävien juomien ja ruokien välttämistä 48h ajan. Pikasuojakäsittelyn ansiosta voit kuitenkin ruokailla normaalisti jo kahden tunnin kuluttua valkaisusta. BlancOne Seal Pikasuojakäsittelyn voi tehdä minkä tahansa hampaiden valkaisun jälkeen.

Jos suunnittelet hampaiden valkaisua ja vasta mietit sopivaa menetelmää, aloita hampaiden valkaisun arviointikäynniltä. Arviointikäynnille voit varata ajan verkossa. Kevytvalkaisun yhdistämistä puhdistuskäyntiin voit tiedustella BlancOne Click -kevytvalkaisua tarjoavilta toimipisteiltämme.

Tarjouksia ja ajankohtaista