Tarvitsetko rahoitusta hammashoitoon?

Hammashoidon kustannukset on mahdollista jakaa pienempiin kuukausieriin Svean tarjoamalla rahoituksella. Kiinteä korko ja joustava maksuaika mahdollistavat juuri Sinulle sopivan kuukausierän. Pyydäthän hammaslääkäriltäsi ensin hoitosuunnitelman ja kustannusarvion ennen rahoituksen hakemista.

Kun maksat ostoksesi Svea Erämaksulla, valitset jo ostotilanteessa itsellesi sopivan maksuaikataulun. Halutessasi voit silti maksaa koko summan ensimmäisen laskun saatuasi – tai milloin vain myöhemmin. Svea Erämaksun kiinteän koron ja kuukausierän ansiosta tiedät aina etukäteen, mitä kuukausittain maksat. Voit rahoittaa hankintasi joko kokonaan tai vain osan siitä.

Svea erämaksu PlusTerveys hammashoidon rahoitus

Svea Erämaksu:

  • Kortiton rahoitustuote
  • Ei vakuuksia eikä takaajia
  • Lainasumma 200 € - 20.000 €
  • Avausmaksu 0 €
  • Kiinteä korko 9,95% + viitekorko
  • Maksuaikaa jopa 100 kk
  • Laskutus kuukausittain tasaerissä
  • Ei käsittelykuluja
  • Lainan voi maksaa takaisin aikaisemmin ilman lisäkuluja
  • Rahoituspäätös on voimassa 6 kuukautta luoton myöntämisestä


Näin haet rahoitusta hammashoitoon

Käy ensin PlusTerveyden hammaslääkäriasemalla, mistä saat hammashoidollesi hoitosuunnitelman ja kustannusarvion. Tämän jälkeen hae rahoitusta kustannusarviota suuremmalle summalle täyttämällä Svean hakemus (linkki alla). Hakemuslomake avautuu uuteen selainikkunaan. Tunnistautumista varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Luottopäätöksen saat nopeasti.

Kun olet täyttänyt hakemuksen ensimmäisen sivun tiedot, paina "Hae luottoa". Sen jälkeen avautuvalle sivulle täytetään Myönnetty luottosumma ja Toteutunut kauppasumma -kenttiin sama summa. Luottopäätös kannattaa hakea tarpeeksi suurelle summalle, jotta se kattaa rahoitettavan hoidon. Lopullinen lainasumma vahvistetaan toimipisteemme toimesta toteutuneen mukaisesti.

Ennakkohakemus ei sido mihinkään tai edellytä hammashoitopalvelujen ostamista. Jos hakemus ei mene läpi tai hakemusta tehtäessä kohtaat ongelmia, olethan yhteydessä Svean asiakaspalveluun puh. 09-42423330 (avoinna ma-to klo. 8-18 ja perjantaisin 8-17).

Kun tulet PlusTerveyden hammaslääkäriasemalle tai varaat meille aikaa, kerro saamastasi rahoituspäätöksestä, jolloin hoitohenkilökuntamme vahvistaa rahoituksen lopulliselle hammashoidon summalle. Svea laskuttaa sinua hoidon jälkeen rahoituspäätöksessä sovitun maksuaikataulun mukaan. Huomioithan, että rahoituspäätös on voimassa 6 kuukautta päätöksen antopäivämäärästä lukien. PlusTerveys laskuttaa palvelun käytöstä viiden euron (5€) laskutuslisän.

Tämä rahoitus koskee vain hammashoitoa.

Luotonmyöntäjä on Svea Bank Ab, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki

Tarjouksia ja ajankohtaista