Tandläkarna I Torneå

PlusTerveys Meän Hammas erbjuder mångsidiga tandläkar-, specialtandläkar- och tandhygienisttjänster i Torneå. Vårt mål är att etablera långsiktiga behandlingsrelationer med fokus på förebyggande tandvård. Vi alltid tar hänsyn till patientens individuella behov. Välkommen till tandvård utan långa väntetider!

Bor du i Sverige? Visste du att du kan ansöka om ersättning från försäkringskassan för tandvårdskostnader som du har haft i Finland?

Boka tid

Boka online (bokning på finska) eller ring till +358 50 373 8011
Tidsbokning har öppet måndag - fredag kl. 7:30-21 och på lördagar kl. 10-17

Allt bra i munnen?

Det är viktigt att sköta om munhygienen. En god munhälsa uppnår man bäst genom regelbunden egenvård av tänderna, en hälsobefrämjande kost och genom regelbundna besök hos tandläkaren. Tandläkaren kan upptäcka även dolda och symptomfria inflammationer som kan påverka allmänhälsan.

Entsymtestet Periosafe

PerioSafe digitala salivtestet säger enkelt och snabbt om du har osynlig och asymptomatisk inflammation i munnen. Baserat på testresultatet kommer vi att ge dig ett personligt profylaktiskt behandlingsprogram som kommer att förhindra effekterna av gingivit innan de är synliga eller på annat sätt skadliga för din hälsa.

Fråga mer!

PerioSafe PlusTerveys

Ajankohtaista