Oikomishoidon voi aloittaa aikuisiällä milloin tahansa. Hoitoa voidaan tehdä niin purentavirheiden korjaamiseen tai esteettisiin syihin. Jos toivot suorempaa hammasriviä, kannattaa tutustua huomaamattomaan kalvo-oikomiseen.

Oikomishoidon menetelmissäkään ei välttämättä tarvitse tinkiä esteettisyydestä. Invisalign-kalvo-oikomishoito on hampaiden oikomista ilman rautoja. Hoidossa käytetään läpinäkyviä ja huomaamattomia muovikalvoja, jotka ovat myös helposti irrotettavissa. Invisalign-oikominen on loistava vaihtoehto silloin, kun ei voi käyttää ulospäin näkyviä, kiinteitä oikomiskojeita. Parhaiten kalvot sopivat lievien tai keskivaikeiden asentovirheiden hoitamiseen, kuten etualueiden hammasrivien suoristamiseen, joita me Hallitustorin Hammaslääkäriasemalla olemmekin tottuneet tekemään. 

Invisalign-oikomishoidoista kiinnostuneiden kanssa aloitamme hoidon tarpeen arvioinnilla. Hampaisto skannataan ja skannauksen perusteella tehdään hoitosuunnitelma sekä suunnitellaan kullekin yksiöllisesti sopivat oikomiskalvot. Kalvoja vaihdetaan säännöllisesti ja hoitosuunnitelman mukaisesti. Kalvojen avulla hampaita siirretään vähitellen ja hellävaraisesti haluttuun asentoon. 

Hoidon tarpeen arviointi hammaslääkärimme kanssa on tärkeä osa oikomishoidon aloitusta. Haluamme suunnitella hoidosta ja sen lopputuloksesta juuri sinun tarpeisiisi sopivan. Invisalign-menetelmällä tehty oikomishoito toimii parhaiten esteettiseen oikomishoitoon ja lievempien asentovirheiden korjaamiseen. Jos tilanteesi vaatii isompien asento- tai purentavirheiden korjaamista, saat hoitoosi apua oikomishoidon erikoishammaslääkäriltämme. 

Ota yhteyttä meihin, niin katsotaan sinulle parhaiten sopiva hoitomenetelmä.