PlusTerveys Olli Silver

Suuhygienisti

Olli
Silver

Hei, minulla on useamman vuoden kokemus julkisesta ja yksityisestä hammashoidosta suuhygienistinä ja hammashoitajana. Ensisijainen asia minulle on, että asiakas saa laadukasta ja ammattitaitoista hoitoa sekä kattavan henkilökohtaisen suunterveyden omahoidon ohjauksen. Laadukkaan ja ammattitaitoisen hoidon lisäksi pyrin tarjoamaan asiakkailleni mahdollisimman kivuttomat toimenpiteet, tarvittaessa puuduttaen. Toimin huolellisesti, laadukkaasti, ammattitaitoisesti ja asiakaslähtöisesti.

Vastaanottoni toimenpiteisiin kuuluu: hammaskivenpoisto ja ientulehdusten hoito, iensairauksien ehkäisevä hoito, lohkeaman paikkaus väliaikaisilla materiaaleilla, PerioSafe-sylkitesti, omahoidon ohjaus, valkaisuarviointi, hampaiden valkaisu ja yksilöllisten valkaisulusikoiden valmistaminen, lievien hypoplasioiden hoito, jauhe-/soodapuhdistus, hampaiden fluoraus ja ompeleiden poistot.

Teen aktiivisesti ja menestyksekkäästi yhteistyötä iensairauksiin erikoistuneen hammaslääkärin (parodontologi) kanssa, näin ollen ohjaus onnistuu tarvittaessa helposti myös erikoissairaanhoitoon. Käytössäni on uudet ja nykyaikaiset välineet ja laitteet.

Tervetuloa!

Toimipisteet joissa työskentelen