Tervetuloa Kouvolan Kuusankoskelle 14.2.2020 osallistumaan rankan, mutta tärkeän aiheen seminaariin Lapsen seksuaalisen hyväksikäytön monet kasvot.  

Tavoitteenamme on kerätä ihmisiä tämän tärkeän aiheen ympärille ennakkoluulottomasti yli rajojen ja muureja murtaen. Haluamme tehdä ongelman näkyväksi, sillä vain sitä kautta muutos on mahdollinen. Seminaarissa tarkastelemme aihetta monesta eri näkökulmasta sekä keskustelun kautta. 

Seminaarissa lähestytään hyväksikäyttöä henkilökohtaisesta näkökulmasta (Ruotsin korkeushyppylegenda Patrik Sjöberg) sekä ammatillisesti trauman vaikutuksista (traumaterapiakouluttaja Marko Punkanen). Erityisen päivästä tekee se, että vaikeaa aihetta käsitellään myös kulttuurin keinoin teatteriesityksen ensi-illan muodossa (Kati Keskihannu). Kaikki nämä eri näkemykset, vahvistettuna suomalaisen urheilun näkökulmalla (Sami Joukainen), tulevat kuulluksi ainutlaatuisessa keskustelupaneelissa.  

Seminaari on pienen nuorisopsykiatrisen yksityisvastaanoton tiimin järjestämä suursatsaus lastemme ja nuortemme tulevaisuuden hyväksi. Toivotan sinut ja ystäväsi tai kollegasi lämpimästi tervetulleeksi seminaariin.  

Voit ilmoittautua seminaariin linkin kautta.  
Seminaari on maksullinen.

  

Kouvolassa 11.11 2019

Mikaela Blomqvist-Lyytikäinen  

PlusTerveys Käsityöläiskatu  

Nuorisopsykiatri ja kehitysvammalääketieteen ylilääkäri