Hampaiden terveys ja ulkonäkö herättävät meissä jokaisessa tunteita, ja suhde hampaisiin muuttuu läpi elämän. Työssämme kohtaamme päivittäin näitä monenlaisia tunteita ja tarinoita – pelosta ja epävarmuudesta iloon ja itsensä voittamiseen.

Usein tavoiteltava purenta mielletään suoraksi riviksi kirkkaanvalkoisia hampaita. Terveet ja kauniit hampaat voivat kuitenkin olla myös kaikkea muuta. Uskomme avoimemman keskustelun hampaiden moninaisuudesta ja niihin liittyvistä tunteista vähentävän hampaisiin liittyvää häpeää ja pelkoa, ja sen myötä lisäävän iloa ja itsensä hyväksymistä. Voit tulla hammashoitoon juuri sellaisena kuin olet – kaikkien tunteiden kera. 

Pyysimme neljää tavallista ihmistä, omanlaisine hammastarinoineen, keskustelemaan kaikesta hampaisiin liittyvästä. Katso videolta, kuinka upeat keskustelijamme Johanna, Aslak, Pihla ja Netta ovat päässeet peloistaan, millaisia kommentteja he ovat saaneet hampaistaan ja kuinka tunteet ovat kokemusten myötä muuttuneet häpeästä iloksi.

 

Meille jokainen suu on tärkeä ja ansaitsee parasta ja yksilöllistä hoitoa. Jos haluat varmistaa, että oma suusi on terve, varaa aika hammastarkastukseen.