Iso joukko lapsia Intian keskiosassa saa pian omat hammasharjat sekä tietoa suun terveyden edistämisestä, kun  hammaslääkäritoimipisteen työntekijät Hyvinkäältä lähtevät Keski-Intiaan hyväntekeväisyysmatkalle. Benjamin Bodner, Helena Bodner, Sanna Lehtomaa sekä Ulriikka Siikonen matkustavat New Delhin kautta maan köyhimpiin osiin Keski-Intiaan. Kohteissa heitä odottaa noin 400 lasta sekä mahdollisuus päästä näkemään lahjoituskohteissa aikaan saatua työtä. 

Lokakuun loppua odotetaan Hyvinkäällä jännittyneen innostuneissa tunnelmissa. Keskiviikkona 30.10. PlusTerveys ProSmile -toimipisteen väki lopettaa työpäivänsä hammaslääkäriasemalla puolenpäivän aikaan, suuntaa lentokentälle ja sieltä kohti Intiaa. Intiassa määränpäinä ovat World Visionin kohteet Madhya Pradeshissa ja Chhattisgarhissa. 

Matkalaukut ovat pullollaan, sillä nelikko on valmistautunut viemään kaikille kohteissa tavattaville lapsille omat hammasharjat.

Harjoja on saatu lahjoituksena Plandentilta sekä Hammasvälineeltä ja osan he ovat ostaneet itse. Benjamin ja Helena Bodner ovat käyneet Intiassa muutaman kerran aiemminkin ja vieneet aina hammasharjoja mukanaan. Helena kertoo, että monelle lapselle kyseessä on ollut ihka ensimmäinen hammasharja, sillä harjat ovat paikallisille kalliita hankittavia. Hammaslääkärikäynnitkin ovat tuttuja vain niille lapsille, jotka on viety säryn tai muun ongelman vuoksi hoitoon. 

Hammasharjat annetaan lapsille tapahtumissa, joiden järjestämisessä World Vision on ollut apuna. Tapahtumissa paikalliset lapset kokoontuvat ProSmilen hammashoitohenkilökunnan pitämään hammaspesukouluun. Lisäksi hammaslääkäri Benjamin Bodner tutkii lasten suun terveyden tilaa. Harjojen ohella lasten kohtaamiseen ja suunterveyttä edistävän tiedon kertomiseen on varauduttu opettavaisten kuvakansioiden ja hauskan laulun kera. 

PlusTerveys on vuosien varrella tehnyt World Visionin kautta lahjoituksia alueelle. Terveyttä ja hyvää hygieniaa edistävillä hankkeilla on alueella suuri merkitys. Viimeisimpänä varoja on käytetty paikalliseen kouluun, jonne on rakennettu tytöille omat wc-tilat ja käsienpesupaikat. Helena, Benjamin, Sanna ja Ulrika pääsevät matkansa aikana vierailemaan kyseiseen kouluun ihastelemaan tehtyä työtä. Lisäksi nelikolla on kohteissa myös yhteensä 8 kummilasta, joita he pääsevät tapaamaan. Ulrika ja Sanna tapaavat omat kummilapsensa ensimmäistä kertaa. Heille viedään Suomesta tuliaisia ja aiotaan näyttää kuvia talvisista maisemista. Helena ja Benjamin ovat kertoneet aiempien kummilasten tapaamisten olleen erityisiä ja ainutlaatuisia kokemuksia, ja myös tätä kertaa odotetaan ilolla ja jännityksellä. 

ProSmilen matkaa Intiassa voi seurata PlusTerveyden sosiaalisen median kanavissa marraskuun aikana.