Haemme oikomishoidon erikoishammaslääkäriä osaksi PlusTerveys Hammaslääkäriasema Fossan tiimiä nykyisen oikomishoidon erikoishammaslääkärin jäädessä eläkkeelle.

PlusTerveys Fossa on nykyaikainen, hyvin varusteltu ja viihtyisä yhdeksän hoitohuoneen vastaanotto keskeisellä paikalla Helsingin keskustassa. Meillä työskentelee yleishammaslääkäreitä, useiden erikoisalojen erikoishammaslääkäreitä, suuhygienistejä ja hammashoitajia sekä vastaanottosihteerit. Varustelutasomme on kattava, esim. optg, kktt, sekä Cerec. Trios-digitaalinen jäljentäminen ja tiivis laboratorioyhteistyö luovat loistavat edellytykset laadukkaaseen ja sujuvaan hammashoitoon.

Tehtävä on osa-aikainen (n. 1-2 pv/vko) ja toistaiseksi voimassa oleva. Töiden aloitus sopimuksen mukaan. Työpäivien määrä ja aloitus sovittavissa.

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkauksen ja elämäntilanteeseesi sopivat työajat. Työsuhdemalli sovittavissa. Meillä voit hyödyntää ammattitaitoasi ja kehittyä hammaslääkärinä ammattitaistoisen hoitohenkilökunnan avustamana. Meillä kollegiaalinen tuki on vahvaa!

Odotamme sinulla olevan oikomishoidon erikoishammaslääkärin pätevyys ja kokemusta oikomishoidosta. Valitulta henkilöltä edellytämme hyvää suomen kielen taitoa sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja kokonaisvaltaista otetta potilaiden hoidossa. Toivomme, että viihdyt tiiviissä ja kannustavassa työyhteisössä ja olet tiimipelaaja.

Kiinnostuitko?

Annan mielelläni lisätietoja:

Seija Nurmi
operatiivinen johtaja
p. 044 422 2727

[email protected]

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Tutustu PlusTerveys Hammaslääkäriasema Fossaan ja asiantuntijoihimme: PlusTerveys Hammaslääkäriasema Fossa | PlusTerveys

PlusTerveys Hammasklinikat Oy on 16 toimipisteen hammaslääkäriasemaketju, joka toimii 12 paikkakunnalla. Yhdessä PlusTerveys Hammaslääkärit Oy:n kanssa olemme Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. Laaja palveluverkosto kattaa kokonaisuudessaan yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen.  PlusTerveys Hammasklinikat Oy on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.  

Tarjouksia ja ajankohtaista