Hammashoidon kustannukset on mahdollista jakaa pienempiin kuukausieriin Santanderin tarjoamalla rahoituksella. Kiinteä korko ja joustava maksuaika mahdollistavat juuri sinulle sopivan kuukausierän. Pyydäthän hammaslääkäriltäsi ensin hoitosuunnitelman ja kustannusarvion ennen rahoituksen hakemista.

Santanderin Ostorahoitus on kortiton rahoitustuote, jolla voit hankkia sinulle sopivalla kuukausierällä niin pienet kuin suuremmatkin ostokset. Ostorahoitus antaa sinulle mahdollisuuden jaksottaa kulujasi pilkkomalla suurempi kertaostos pienempiin eriin. Ostorahoituksen kiinteän koron ja kuukausierän ansiosta tiedät aina etukäteen, mitä hankinnastasi maksat. Voit rahoittaa hankintasi joko kokonaan tai vain osan siitä.

Tätä on Santander Ostorahoitus

  • Kortiton rahoitustuote
  • Ei vakuuksia eikä takaajia
  • Lainasumma 300€-40000€
  • Avausmaksu aina 0 €
  • Kiinteä korko
  • Maksuaikaa jopa 7 vuotta
  • Laskutus kuukausittain tasaerissä
  • Lainan voi maksaa takaisin aikaisemmin ilman lisäkuluja

Kuinka haen rahoitusta?

Käy ensin PlusTerveyden toimipisteessä, josta saat hammashoidollesi hoitosuunnitelman ja kustannusarvion. Tämän jälkeen voit hakea rahoitusta arviota suuremmalle summalle tämän sivun laskurin kautta.

Klikkaa alla olevasta taulukosta ostokseesi tarvitsemaasi summaa ja täytä hakemus. Hakemuslomake avautuu uuteen selainikkunaan. Tunnistautumista varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Luottopäätöksen saat nopeasti ja pystyt myös allekirjoittamaan sopimuksen sähköisesti. Ennakkopäätös kannattaa hakea tarpeeksi suurelle summalle, jotta se kattaa hankintasi koko hinnan. Lopullinen lainasumma vahvistetaan myyjäliikkeen toimesta toteutuneen kauppasumman mukaisesti. Ennakkohakemus ei sido mihinkään tai edellytä ostamista.

Tullessasi PlusTerveyden hammaslääkäriasemalle, kerro saamastasi rahoituspäätöksestä, jolloin hoitohenkilökuntamme vahvistaa rahoituksen lopulliselle toimenpiteen summalle. Santander laskuttaa sinua hoidon jälkeen rahoituspäätöksessä sovitun maksuaikataulun mukaan. Huomioithan, että rahoituspäätös on voimassa 3 kuukautta päätöksen antopäivämäärästä lukien.

Huomioithan, että rahoitus koskee vain hammashoitoa.


Palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki.

PlusTerveys Santander

Tarjouksia ja ajankohtaista