Hammaskulman asiantunteva tiimi neuvoo ja hoitaa kaikissa hammashoitoon ja suuhygieniaan liittyvissä tarpeissa. Saat perus- ja erikoishammashoidon, suukirurgian, esteettisen hammashoidon ja suuhygienian palvelut saman katon alta. Hammaskulmassa toimii myös kuvausasema Röntgenkulma ja hammaslaboratorio Kulmahammas.

Hampaat kuntoon jonottamatta

Tarjoamme kaikkien hammaslääketieteen osa-alueiden palveluita ilman viikkojen jonotusta. Akuuttiajan pyrimme järjestämään jo samalla päivälle. Kysy myös ilta-aikoja.

Hyvä tietää:

  • Säännölliset tarkastukset ovat paras tapa ehkäistä vakavia suunterveyden ongelmia.
  • Muistutamme halutessasi ajanvarauksen tarpeellisuudesta määräajoin. Mainitse vastaanotossa jos haluat liittyä kutsujärjestelmään.
  • Oma tuttu hammaslääkäri tuntee suusi terveydentilan parhaiten. Hankkimalla oman hammaslääkärin vältyt turhilta toimenpiteiltä ja akuutit muutokset tunnistetaan ajoissa.

 

Hammaskulman asiantuntevat hammaslääkärit, -hoitajat ja suuhygienistit tarjoavat käyttöösi viimeisimmän tietämyksen hammashoidon eri osa-alueilta. Panostamme voimakkaasti täydennyskoulutukseen nopeasti kehittyvällä alalla. Osa hammaslääkäreistämme toimii myös itse kouluttajina.

Mottomme on:

hoida potilaitasi kuten toivot itseäsi hoidettavan.

 

Tule tapaamaan meitä ja varaa aika hammashoiton Turun Hammaskulmaan!