Oletko tulossa ensimmäistä kertaa vastaanotollemme?

Jos olet tulossa ensimmäistä kertaa vastaanotollemme, voit nopeuttaa asiointia täyttämällä esitietolomakkeen jo ennakkoon. Tulosta tästä esitietolomake ja tuo se täytettynä mukanasi ensimmäiselle vastaanottokäynnille. Halutessasi voit täyttää lomakkeen myös vastaanotollamme.

Hoidettu suu - Herkempi hymy

Tiesitkö, että suun ja hampaiden terveys vaikuttaa ihmisen kokonaisterveyteen ja suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin. Parhaiten huolehdit suusi terveydestä käymällä säännöllisesti hammastarkastuksissa ja puhdistamalla hampaasi säännöllisesti aamuin illoin. Lisäksi hymy on herkemmässä, kun hampaat on hyvin hoidetut ja suu on terve.

Cerec-posliinipaikat yhdellä käynnillä

Aseman Hammaslääkäreissä on käytössä Cerec-tekniikka, jonka avulla teemme keraamiset paikat ja kruunut yhdellä käyntikerralla. Cerecin etuja tavallisiin muovipaikkoihin verrattuna on, että paikka on luonnollisen värinen eikä kellastu. Cerec-paikka kestää kauemmin kuin muovinen paikka, joten se on myös kustannustehokas.

Cerecillä tehtävän paikan tai kruunun tekovaiheet:

  • Hammaslääkäri hioo paikattavan hampaan oikean muotoiseksi
  • Hammas kuvataan skannerilla, joka tallentaa tietokoneohjelmalle hampaiden kolmiulotteiset mallit
  • Hammaslääkäri suunnittelee oikeanmuotoisen paikan tietokoneohjelman avulla
  • Paikka jyrsitään jyrsimellä hammaslääkärin vastaanotolla tai 3D-tiedosto lähetetään hammaslaboratorioon tai erilliseen jyrsintäkeskukseen jyrsittäväksi
  • Keraaminen paikka kiinnitetään hampaaseen ja viimeistellään

Hae kaunis hymy

Esteettisessä hammashoidossa hampaidesi väriä ja muotoa voidaan korjata. Hampaiden valkaisu ja toisinaan pelkkä suuhygienistin tekemä puhdistus voi riittää valaisemaan hymysi.

Hammaslääkäriä ei tarvitse pelätä

Jos pelkäät tai jännität hammaslääkärissä käyntiä, et ole pelkosi kanssa yksin, sillä noin puolet aikuisista ja lapsista kärsivät hammashoitopelosta. Me Aseman Hammaslääkäreissä pyrimme tekemään hammashoitokokemuksestasi mahdollisimman miellyttävän, jotta pelkoon ei ole syytä.