Haemme hammaslääkäriä PlusTerveys Meän Hampaaseen hoitamaan mukavaa ja laajaa potilaskantaamme. Tehtävä sopii sekä kokeneemmalle kollegalle että uransa alkuvaiheessa olevalle innokkaalle tekijälle, joka on kiinnostunut uuden oppimisesta ja kokonaisvaltaisesta potilashoidosta. Työtä on tarjolla 8-30h/vko. Erilaiset työsuhdemallit ja työpäivät ovat neuvoteltavissa. Aloitus sopimuksen mukaan.

PlusTerveys Meän Hammas on nykyaikainen, hyvin varusteltu ja viihtyisä kolmen hoitohuoneen vastaanotto Tornion keskustassa. Vastaanotolla tehdään monipuolista perushammashoitoa ja vaativampia erikoistoimenpiteitä, kuten implantteja. Meillä sinulla on mahdollisuus syventää hammashoidon osaamisen lisäksi ruotsin kielen taitoa mukavien työkavereiden ja asiakkaiden kanssa. Työkavereinasi työskentelee yleishammaslääkäri, suu- ja leukakirurgi, hammashoitajia ja suuhygienisti. Täällä on työporukka, jossa taatusti viihdyt!

Henkilöstössämme arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja kokonaisvaltaista otetta potilaiden hoidossa. Toivomme, että viihdyt tiiviissä ja kannustavassa työyhteisössä ja olet tiimipelaaja. Tarjoamme sinulle kannustavan palkkauksen ja elämäntilanteeseesi sopivat työajat. Tarjoamme myös majoitusta mikäli saavut kauempaa. Meillä on viihtyisät toimitilat sekä ammattitaitoinen, yhteen hiileen puhaltava työyhteisö. Sinulla on loistavat mahdollisuudet kehittyä meillä ammatillisesti; meillä on nykyaikaiset laitteet, mutkaton konsultointimahdollisuus sekä laaja koulutustarjonta. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen [email protected] viimeistään 31.1.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluevastaava Olli Silver puh. 044 422 2763  

Tutustu toimipisteeseemme ja henkilöstöömme


PlusTerveys Hammasklinikat Oy on 16 toimipisteen hammaslääkäriasemaketju, joka toimii 12 paikkakunnalla. Yhdessä PlusTerveys Hammaslääkärit Oy:n kanssa olemme Suomen suurimpia yksityisiä suun terveydenhuollon palveluita tuottava yritys. Laaja palveluverkosto kattaa kokonaisuudessaan yli 100 hammaslääkäriasemaa noin 70 paikkakunnalla ympäri Suomen. PlusTerveys Hammasklinikat Oy on osa täysin suomalaista PlusTerveys-konsernia, jonka omistajat ovat siellä työskenteleviä hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaisia.

Tarjouksia ja ajankohtaista