Suomen Lyhytpsykoterapiayhdistys (SLY) ja Plusterveys Lääkärit Oy järjestää koulutuspäivät ISTDP -psykoterapiamallista Ruoholahdessa daVinci -auditoriossa. PlusTerveydestä tapahtumaa ovat järjestämässä Leena Jaakkola, Päivi Mäkelä ja Eila Saarinen.

Suomeen tulee ensimmäistä kertaa kansainvälisesti tunnetun, paljon tutkitun ISTDP-menetelmän kouluttaja Peter Lilliengren. Menetelmän ydin verrattuna perinteiseen psykodynaamiseen psykoterapiaan on aktiivinen työskentely vastarinnan ja defenssien kanssa sekä tunteiden kokemuksellinen kokeminen terapiatunnilla. Menetelmän uranuurtaja on Habib Davanloo, häntä seuranneita kehittäjiä mm. Patricia Coughlin, Jon Frederickson ja Allan Abbass, jotka kaikki ovat julkaisseet menetelmästä kirjoja. Allan Abbas on lisäksi arvostettu psykoterapiatutkija.

Koulutukseen ilmoittautuminen ja hinta:

Kaksipäiväisen koulutuksen hinta on 350 € (sis. ALV). Hinta sisältää lounaan ja kahvit. Koulutus järjestetään mahdollisuuksien mukaan lähiatapahtumana Ruoholahdessa daVinci auditoriossa, Itämerenkatu 11-13, 24.- 25.9.2021 klo 9-16.30, ohjelmassa on tunnin ruokatauko klo 12-13.

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse Päivi Mäkelälle [email protected].

Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitetaan osallistujan nimi ja osoite laskutusta varten. Jos lasku halutaan sähköpostitse, tarvitaan myös sähköpostiosoite. Siinä tapauksessa, että lasku kohdistuu yritykselle, tarvitaan tiedot laskun vastaanottajasta, osoitetiedot sekä Y-tunnus.

Ilmoittaudu 18.6.2021 mennessä. 

Lisätietoa luennoitsijasta ja seminaarista löydät Suomen Lyhytpsykoterapiayhdistyksen sivuilta.