PlusTerveys vahvistaa toimintaansa mielenterveyspuolella kun ensimmäinen terapiapiste PlusTerveys Tunne avataan Helsingin keskustassa. Uudet tilat sijaitsevat Aleksanterinkadulla ja ne on suunniteltu erityisesti juuri terapiatyötä ajatellen. Uudessa toimipisteessä asiakkaat pääsevät psykoterapeutin, sosiaalityöntekijän tai mielenterveyden tukipalveluita tarjoavan sairaanhoitajan vastaanotolle. 

Meillä on jo vahva sija psykiatrian puolella Helsingissä ja olen todella iloinen, että pääsemme vastaamaan vielä paremmin terapian kysyntään. Olemme pitkään miettineet, että haluaisimme laajentaa jo olemassa olevaa mielenterveysverkostoamme ja tässä on hyvä alku”, kertoo PlusTerveys Lääkärit Oy:n Liiketoimintajohtaja Carola Valkama. 

Psykoterapian lisäksi PlusTerveys Tunne tarjoaa mielenterveyden tukipalveluita, mikä on melko harvinaista yksityisellä puolella. 
Mielenterveysaiheisiin perehtyneen sairaanhoitajan vastaanotolle voi tulla matalalla kynnyksellä ja ilman lähetettä. Asiakkaalla voi olla esimerkiksi huoli omasta jaksamisesta, arjenhallinnan haasteista tai muuttuneesta elämäntilanteesta - tunne siitä, että on tarve keskustella riittää. Tukipalvelut toimivat myös mielenterveydellisenä palveluohjauksena, esimerkiksi tilanteessa, jossa asiakas ei vielä tiedä millaisen ammattilaisen tai palvelun piiriin hänen kannattaisi hakeutua. PlusTerveys Tunteessa tapaamisia niin tukipalveluihin kuin psykoterapeuttien vastaanotoille voidaan järjestää uusien vastaanottotilojen lisäksi myös suojatulla etäyhteydellä. 

Aloitimme tilojen rakentamisen sekä psykoterapeuttien rekrytoimisen keväällä. Tästä on nyt hyvä jatkaa ja laajentaa uuden toimipisteen toimintaa. Toivotamme tervetulleeksi kaikki uudet asiakkaat, sekä etsimme osaavaan tiimiimme vielä lisää psykoterapeutteja.” Valkama toteaa lopuksi. 

 

Tutustu tarkemmin: plusterveys.fi/tunne 

PlusTerveys Lääkärit Oy:n liiketoimintajohtaja Carola Valkama: 
[email protected]