Keraamiset Cerec-paikat Mikkelissä

Hallitustorin Hammaslääkäriasemalla on mahdollisuus valmistaa keraaminen paikka yhdellä käyntikerralla CAD/CAM-tekniikalla, käyttäen Cerec-laitteistoa. Cerecin etuja tavallisiin muovipaikkoihin verrattuna on, että paikka on luonnollisen värinen eikä kellastu. Cerec-paikka kestää kauemmin kuin muovinen paikka, joten se on myös kustannustehokas.

Hampaiden oikominen Invisalignilla

Haaveiletko tasapainoisemmasta ja suoremmasta hymystä? Hampaita voi oikoa aikuisenakin joko esteettisistä syistä tai tavoiteltaessa parempaa purentaa. Nykypäivänä on mahdollista saada tasaisempi hymy ilman rautoja.
Kuva
Invisalign on näkymätön menetelmä oikaista hampaita ja korjata hymyä. Hampaiden oikomiseen käytetään hampaidesi mukaan valmistettuja, irrotettavia oikomiskalvoja, jotka siirtävät hampaita vähitellen haluttuun asentoon. Hampaiden oikominen on hellävaraista, nopeaa ja huomaamatonta.

Oikomiskalvon käyttö ei tunnu epämukavalta eikä häiritse normaalia elämää. Voit ottaa oikomislaitteen pois ruokailun ajaksi, joten voit syödä ja juoda mitä haluat hoidon aikana.

Invisalign hampaiden oikomislaite hampaiden

 

 

 

 

 

 

 

Kiinnostaako Invisalign-oikominen?

  • Varaa vastaanotoltamme aika arviointikäynnille, jossa määrittelemme hoidontarpeesi ja varmistamme Invisalign-hoidon soveltuvuuden tilanteeseesi.
  • Seuraavalla käynnillä otamme hampaistosta mallit, joiden avulla teemme hoitosuunnitelman.
  • Tietokonesimulaation avulla näemme suunnitteluvaiheessa muutoksen alkutilanteesta lopputulokseen. Tämän jälkeen tilaamme sarjan oikomiskalvoja, joita käytät hoitosuunnitelman mukaan.
  • Invisalign-hoidon kesto riippuu hoidon monimutkaisuudesta. Keskimääräinen hoitoaika on 6-9 kuukautta, mutta helpoimmat hoidot saadaan tehtyä jopa kolmessa kuukaudessa.

Esitietolomake

Jos olet tulossa ensimmäistä kertaa vastaanotollemme, voit nopeuttaa asiointia täyttämällä esitietolomakkeen jo ennakkoon. Tulosta tästä esitietolomake ja tuo se täytettynä mukanasi ensimmäiselle vastaanottokäynnille. Halutessasi voit täyttää lomakkeen myös vastaanotollamme.