Hammaslääkäriasemamme on pieni mutta tehokas yksikkö: hammaslääkärimme ja suuhygienistimme käyttävät yhtä hoitohuonettamme vuorotellen. Hammashoito, laskutus ja ajanvaraus hoituvat yhteen sulautuvina osina käyntiä.

Artun vastaanoton kautta järjestyy kaikki tarvitsemasi suun terveydenhuolto toimenpiteineen ja tutkimuksineen. Suurimman osan hammashoitotoimenpiteistä voimme tehdä omalla vastaanotollamme, mutta tarvittaessa hyödynnämme yhteistyötä eri alojen erikoishammaslääkäreiden kanssa.

Vastaanottomme on Keravan keskustassa, Kauppakaarella, tornitalon 3.kerroksessa. Meille tulet kuin kotiin. Voit riisua kenkäsi eteisessä ja istahtaa odottelemaan vuoroasi pienessä, mutta kodikkaassa odotustilassamme lehtiä lueskellen. Me huolehdimme siitä, että hammashoitokäyntisi sujuu mahdollisimman miellyttävästi.

Kokonaisvaltaista hammashoitoa

Parasta osaamistamme ovat yksilölliset hammashoidon kokonaisratkaisut, jotka suunnittelemme ja toteutamme yhdessä potilaan ja tarvittaessa erikoishammashoidon asiantuntijoiden kanssa. Hammashoitoratkaisut valitsemme ensisijaisesti tieteeseen ja kokemukseen perustuen. Tarvittaessa otamme huomioon taloudelliset seikat eri hammashoitovaihtoehtoja pohtiessamme. Riskejä otamme vain tarvittaessa ja harkitusti. Silloin kun hammashoidossa täytyy säästää rahaa, pyrimme kuitenkin tuottamaan mahdollisimman paljon suun terveyttä käytetyllä rahalla.

Huolehdimme jatkossakin suusi terveydestä hammaslääkärin ja suuhygienistin yhteistyönä.

 

PlusTerveys Kauppakaari 13 Arttu ja Heini

 

Hammaslääkäripalveluita Keravalla jo 30 Vuotta

PlusTerveys Kauppakaari 13 Hammaslääkärit

Hammaslääkäri Leppäluodon vastaanotto perustettiin vuonna 1986 sen nykyiselle paikalle Keravan keskustaan, kun hammaslääkäri Paavo Leppäluoto siirtyi omalle vastaanotolle isommasta, yksityisestä hammaslääkärikeskuksesta. Vuonna 1987 vastaanotto liittyi osaksi Suomen Hammashuolto Oy:tä, joka on nykyiseltä nimeltään PlusTerveys Oy. Hammaslääkäri Arttu Leppäluoto aloitti vastaanotolla avustajana vuonna 1991 ja hammaslääkärinä Paavon ohjauksessa vuonna 2009. Vuodesta 2014 alkaen hammaslääkäriaseman toiminnasta vastaa pääosin hammaslääkäri Arttu Leppäluoto. Paavo jatkaa toistaiseksi pienemmällä, mutta tärkeällä panoksellaan. Suuhygienisti Heini Holopainen-Repo aloitti vastaanotolla vuonna 2015. Aikaisemmin vastaanotollamme ei ole ollut suuhygienistiä. 

Ajankohtaista