PlusTerveys panostaa paikalliseen hammashoitoon ympäri Suomea. Paikallisen toiminnan ansioista asiakkaat kokevat toimipisteemme yksilöllisinä hammaslääkärivastaanottoina. Asiakkaidemme luottamus jokaisen toimipisteemme ammattilaisiin sekä hoitomme ja palvelumme laatuun ovat valttikorttejamme.  Meillä työskentelevät suuhygienistit arvostavat mahdollisuuttaan keskittyä ensisijaisesti potilaaseen.

Työsuhteessa PlusTerveydessä

Suuhygienistinä toimit työsuhteessa PlusTerveyden hammaslääkäritoimipisteessä, joita löytyy ympäri Suomea. Toimipisteessä työskentelet sekä itsenäisesti potilaita hoitaen, että osana hoitotiimiä hammaslääkärin kanssa. Toimipisteissämme on pienen työyhteisön henki, tunnemme asiakkaamme ja arvostamme ammattitaitoista hammashoitoa.

Meillä saat mahdollisuuden luoda kestäviä hoitosuhteita, tehdä työtäsi joustavasti sekä kehittää osaamistasi. Paikallisen toimipisteen taustalla on ison työnantajan luoma turva sekä sen tarjoamat henkilöstöedut. Lisäksi valtakunnallisen toimintamme ansiosta myös toimipisteen vaihtaminen onnistuu, jos vaikkapa elämäntilanteen muutos sitä vaatii. Meillä työntekijän hyvinvointi ja viihtyvyys nähdään tärkeinä voimavaroina.

Ota yhteyttä

Jos haluat liittyä meihin, voit lähettää meille avoimen hakemuksen tai olla yhteydessä oman paikkakuntasi PlusTerveyden toimipisteeseen.

Siirry tästä katsomaan avoimia suuhygienistin työpaikkoja PlusTerveydessä.

 

Tarjouksia ja ajankohtaista