Meillä PlusTerveydessä panostetaan paikalliseen hammashoitoon kaikkialla Suomessa. Paikallisuus on meille tärkeää ja asiakkaamme kokevat kunkin toimipisteen omana yksilöllisenä hammaslääkärivastaanottonaan. Toimipisteissämme hammashoidon asiantuntijat tuntevat asiakkaansa ja toiminta perustuu aitoon luottamukseen, jota asiakas tuntee hoitomme ja palvelumme laatua kohtaan. Luomme kestäviä hoitosuhteita ja jokainen asiakaskohtaaminen on ainutlaatuinen.

Työsuhteessa PlusTerveydessä

Hammashoitajana tai välinehuoltajana toimit työsuhteessa yhdessä tai useammassa PlusTerveyden hammaslääkäritoimipisteistä, jotka sijaitsevat ympäri Suomea. Toimipisteitä on erilaisia ja eri kokoisia aina pienistä soolovastaanotoista monen hoitohuoneen hammaslääkäriasemiin. Hammashoitajan tehtävät vaihtelevat paikan koon ja luonteen mukaan. Välinehuoltotehtäviä löytyy isommilta toimipisteiltä.

Toimipisteen luonteesta riippumatta meillä pääset osaksi työyhteisöä, joka tuntee asiakkaansa ja arvostaa ammattitaitoista hammashoitoa. Toimipisteessä on pienen työyhteisön henki, mutta tukena on aina tarvittaessa ison työnantajan luoma turva.

Tarjoamme työntekijöillemme joustavat työvuorosuunnitelmat, mahdollisuuksia kouluttautumiseen sekä hyvät henkilöstöedut. Valtakunnallinen toimintamme mahdollistaa toimipisteen vaihtamisen vaivattomasti, jos sellainen on esimerkiksi elämäntilanteen muutoksen vuoksi ajankohtaista.

Ota yhteyttä

Otamme mielellämme sinut osaksi mahtavaa joukkoamme. Voit lähettää meille avoimen hakemuksen tai olla yhteydessä oman paikkakuntasi PlusTerveyden toimipisteeseen. Jos olet kiinnostunut oppisopimus- tai harjoittelupaikasta, ole suoraan yhteydessä sopivaan toimipisteeseen.

Siirry tästä katsomaan avoimia hammashoitajan ja välinehuoltajan työpaikkoja PlusTerveydessä

Tarjouksia ja ajankohtaista