Kirurgiasta kiinnostuneen hammashoitajan lottovoitto

Olen työskennellyt 15 vuotta hammashoitajana ja nyt neljättä vuotta PlusTerveydessä, Kokonaishammashoidon klinikka Fredentissä.

Valmistumisen jälkeen olen työskennellyt aina yksityisellä sektorilla, ja koen työn varsin monipuoliseksi. Olen ehtinyt urani aikana avustaa kaikkia erikoishammaslääkäreitä, mutta olen aina tuntenut vetoa suu- ja leukakirurgian puoleen. PlusTerveyteen siirryttyäni pääsinkin heti myös kirurgin hoitajaksi, mitä pidän ihan lottovoittona! Olen viihtynyt täällä hienosti ja nautin työympäristöstä, jossa rautaiset ammattilaiset tekevät töitä korkealla ammattitaidolla.

Hammashoitajan työnkuva antaa jotakin uutta joka päivä

Tyypillinen työpäiväni on hyvin monipuolinen: avustan hammaslääkäreitä, mutta saan myös työskennellä aseman vastaanotolla, tehdä tilauksia ja toimia välinehuoltajana. Hammashoitajan työssä saan istua tarpeen mukaan, mikä on terveydellisistä syistä minulle tärkeää – harvaa hoitajan työtä on mahdollista tehdä istuen. Kaikkiaan olen päässyt PlusTerveydessä ylläpitämään hoitajan perustaitoja, joita tuleekin kehittää jatkuvasti, ja kouluttautumismahdollisuudet ovatkin hyvät ja kattavat.

Pääsin heti mukaan kirurgisiin toimenpiteisiin, kun tulin taloon ja kerroin kiinnostuksestani kirurgiaa kohtaan. Sain heti alussa myös paljon tehtäviä ja vastuuta, ja olen päässyt hyödyntämään aiemmin kerryttämääni kokemusta, esimerkiksi laborantin koulutusta.

Kaiken kaikkiaan työ on valtavan monipuolista ja antaa jotakin uutta joka päivä.

Mukava ja opettavainen työympäristö

Nautin työskentelystä PlusTerveys Kokonaishammashoidon klinikka Fredentissä, sillä toimitilat ovat kauniit ja työympäristö on viihtyisä. Meillä on hyvä porukka töissä ja miellyttävä työilmapiiri, joka vain paranee vuosi vuodelta. Arvostan työryhmää, johon kuuluu eri ikäisiä ihmisiä ja monialaisia hammaslääkäreiltä. On lahja saada oppia monilta eri alan ammattilaisilta sen sijaan, että toimisin vain yhden hammaslääkärin hoitajana. Arvostan sitä, kun saan kohdata erilaisia potilaita ja heidän tarpeitaan.

Annelan terveiset uusille kollegoille

Tervetuloa avoimin mielin yksityisen hammashoidon puolelle! Kannustan opiskelijoita hakeutumaan tänne juuri tarjottavien mahdollisuuksien vuoksi.

Lue lisää meillä työskentelystä >>