Me PlusTerveydessä panostamme paikalliseen hammashoitoon ympäri Suomea. Paikallisen toiminnan ansioista asiakkaat kokevat toimipisteet yksilöllisinä hammaslääkärivastaanottoina. Toimipisteissämme hammashoidon asiantuntijat tuntevat asiakkaansa ja toiminta perustuu aitoon luottamukseen, jota asiakas tuntee hoitomme ja palvelumme laatua kohtaan. Luomme kestäviä hoitosuhteita ja jokainen asiakaskohtaaminen on ainutlaatuinen.

Työsuhteessa PlusTerveydessä

Hammashoitajana toimit työsuhteessa PlusTerveyden hammaslääkäritoimipisteistä, jotka sijaitsevat ympäri Suomea. Toimipisteessä työskentelet osana hoitotiimiä hammaslääkärin kanssa. Paikallisessa toimipisteessä pääset osaksi työyhteisöä, joka tuntee asiakkaansa ja arvostaa ammattitaitoista hammashoitoa. Toimipisteessä on pienen työyhteisön henki, mutta tukena on aina tarvittaessa ison työnantajan luoma turva.

Meillä on joustavat työvuorosuunnitelmat, paljon erilaisia koulutusmahdollisuuksia sekä hyvät henkilöstöedut. Valtakunnallinen toiminta mahdollistaa toimipisteen vaihtamisen vaivattomasti, jos esimerkiksi elämäntilanteen muutos sitä vaatii. PlusTerveydessä työntekijän hyvinvointi ja viihtyvyys nähdään tärkeinä voimavaroina.

Ota yhteyttä

Otamme mielellämme sinut osaksi mahtavaa joukkoamme. Voit lähettää meille avoimen hakemuksen tai olla yhteydessä oman paikkakuntasi PlusTerveyden toimipisteeseen.

Siirry tästä katsomaan avoimia hammashoitajan ja välinehuoltajan työpaikkoja PlusTerveydessä

Tarjouksia ja ajankohtaista