Esitietolomake

Jos olet tulossa ensimmäistä kertaa vastaanotollemme, voit nopeuttaa asiointia täyttämällä esitietolomakkeen jo ennakkoon. Tulosta tästä esitietolomake ja tuo se täytettynä mukanasi ensimmäiselle vastaanottokäynnille. Halutessasi voit täyttää lomakkeen myös vastaanotollamme.

Terveellä suulla on merkitystä

Tiesitkö, että suun ja hampaiden terveys vaikuttaa ihmisen kokonaisterveyteen ja suun alueen tulehduksilla on osoitettu olevan yhteyksiä moniin yleissairauksiin. Parhaiten huolehdit suusi terveydestä käymällä säännöllisesti hammastarkastuksissa ja puhdistamalla hampaasi säännöllisesti aamuin illoin.

Me autamme sinua huolehtimaan suusi terveydestä.

Puuttuva hammas voidaan korvata implantilla

Puuttuuko sinulta hammas? Tai vaivaako liikkuva proteesi? Hammasimplantti eli keinojuuri voi olla ratkaisu ongelmaasi.

Hammasimplantti on leukaluuhun asennettava titaaninen ruuvi. Sen avulla korvataan puuttuvan hampaan juuriosa ja sen päälle rakennetaan varsinainen hammasproteesi tai -proteesit. Hammasimplantti kiinnittyy leukaluuhun ja ikeneen kuten oikea hammas. Se on useimmille paras ja mukavin keino korvata puuttuva hammas. Implantilla voidaan korvata yksi tai useampi hammas tai niillä voidaan myös parantaa huonosti istuvien proteesien istuvuutta.

Tervetuloa keskustelemaan sinulle sopivasta ratkaisusta.